Manual Braun WK 500 BK Multiquick 5 Fierbător

Aveți nevoie de un manual pentru Braun WK 500 BK Multiquick 5 Fierbător? Mai jos, puteți vizualiza și descărca gratuit manualul în format PDF. De asemenea, găsiți întrebări frecvente, o evaluare a produsului și feedback de la utilizatori pentru ca dvs. să puteți utiliza în mod optim produsul dvs. Dacă manualul nu este cel pe care îl căutați, luați legătura cu noi.

Produsul dvs. s-a defectat și manualul nu oferă nicio soluție? Mergeți la Repair Café pentru servicii de reparații gratuite.

Manual

Loading…

Descărcaţi manualul în limba română (PDF, 1.79 MB)
(Protejați mediul înconjurător și imprimați acest manual numai dacă este neapărată nevoie)

Loading…

Evaluare

Spuneți-ne ce părere aveți despre Braun WK 500 BK Multiquick 5 Fierbător, lăsând o evaluare a produsului. Doriți să împărtășiți experiența dvs. cu acest produs sau să adresați o întrebare? Lăsați un comentariu în partea de jos a paginii.
Sunteți mulțumit de acest produs Braun?
Da Nu
Fiți primul care evaluează acest produs
0 voturi

Întrebări frecvente

Echipa noastră de asistență caută informații utile despre produs și răspunde la întrebările frecvente. Dacă descoperiți o inexactitate în întrebările frecvente, vă rugăm să ne anunțați utilizând formularul de contact.

Pentru ce este sită în ceainicul meu? Verificat
Aceasta este pentru a prinde orice calcar liber care s-ar fi putut acumula în timp.

A fost util (244)
Există ceva BPA în materialele plastice utilizate în produsele Braun? Verificat
Braun indică faptul că în toate produsele nu există BPA utilizat în piese care pot intra în contact cu produsele alimentare.

A fost util (220)
Ceainicul nu se termină și continuă să fiarbă, ce ar trebui să fac? Verificat
În multe cazuri, capacul fierbătorului nu a fost închis corect. Dacă se lasă să scape căldură, fierbătorul va fierbe în continuare. Dacă acest lucru nu rezolvă problema, trebuie să contactați producătorul sau un mecanic.

A fost util (130)
Pot fierbe mai puțin decât cantitatea minimă de apă? Verificat
Nu. Când fierbe mai puțin decât cantitatea minimă de apă, este posibil ca senzorul de temperatură să nu funcționeze corect. Acest lucru ar putea împiedica fierbătorul să se oprească la punctul de fierbere, rezultând situații posibil periculoase.

A fost util (52)
Este eficient să umpleți un ceainic cu apă fierbinte de la robinet? Verificat
Nu. Pentru a aduce apă caldă la robinet, este adesea necesar să lăsați mai întâi apa rece, care va fi irosită. De asemenea, conductele vor umple aceeași cantitate de apă fierbinte care nu va fi folosită și se va răci, ceea ce duce la pierderi de energie. Prin urmare, este mai bine să umpleți un ceainic cu apă rece.

A fost util (29)
Pot fierbe mai mult decât cantitatea maximă de apă? Verificat
Nu. Când fierbeți mai mult decât cantitatea maximă de apă, fierbătorul s-ar putea revărsa. Acest lucru ar putea duce la situații posibil periculoase.

A fost util (28)

Loading…

Alăturați-vă conversației despre acest produs

Manual Braun WK 500 BK Multiquick 5 Fierbător