Manuale pentru Braun Fierbătoare

Mai jos, găsiți toate modelele de Braun Fierbătoare pentru care avem manuale. De asemenea, consultați întrebările frecvente în partea de jos a paginii pentru sfaturi utile despre produsul dvs. Modelul pe care îl căutați nu apare în listă? Luați legătura cu noi.

Produsul dvs. s-a defectat și manualul nu oferă nicio soluție? Mergeți la Repair Café pentru servicii de reparații gratuite.

Întrebări frecvente

Echipa noastră de asistență caută informații utile despre produs și răspunde la întrebările frecvente. Dacă descoperiți o inexactitate în întrebările frecvente, vă rugăm să ne anunțați utilizând formularul de contact.

Pentru ce este sită în ceainicul meu? Verificat
Aceasta este pentru a prinde orice calcar liber care s-ar fi putut acumula în timp.

A fost util (277)
Există ceva BPA în materialele plastice utilizate în produsele Braun? Verificat
Braun indică faptul că în toate produsele nu există BPA utilizat în piese care pot intra în contact cu produsele alimentare.

A fost util (231)
Ceainicul nu se termină și continuă să fiarbă, ce ar trebui să fac? Verificat
În multe cazuri, capacul fierbătorului nu a fost închis corect. Dacă se lasă să scape căldură, fierbătorul va fierbe în continuare. Dacă acest lucru nu rezolvă problema, trebuie să contactați producătorul sau un mecanic.

A fost util (151)
Pot fierbe mai puțin decât cantitatea minimă de apă? Verificat
Nu. Când fierbe mai puțin decât cantitatea minimă de apă, este posibil ca senzorul de temperatură să nu funcționeze corect. Acest lucru ar putea împiedica fierbătorul să se oprească la punctul de fierbere, rezultând situații posibil periculoase.

A fost util (62)
Este eficient să umpleți un ceainic cu apă fierbinte de la robinet? Verificat
Nu. Pentru a aduce apă caldă la robinet, este adesea necesar să lăsați mai întâi apa rece, care va fi irosită. De asemenea, conductele vor umple aceeași cantitate de apă fierbinte care nu va fi folosită și se va răci, ceea ce duce la pierderi de energie. Prin urmare, este mai bine să umpleți un ceainic cu apă rece.

A fost util (37)
Pot fierbe mai mult decât cantitatea maximă de apă? Verificat
Nu. Când fierbeți mai mult decât cantitatea maximă de apă, fierbătorul s-ar putea revărsa. Acest lucru ar putea duce la situații posibil periculoase.

A fost util (37)