Manual Brevi Tao b.fix Scaun auto

Aveți nevoie de un manual pentru Brevi Tao b.fix Scaun auto? Mai jos, puteți vizualiza și descărca gratuit manualul în format PDF. De asemenea, găsiți întrebări frecvente, o evaluare a produsului și feedback de la utilizatori pentru ca dvs. să puteți utiliza în mod optim produsul dvs. Dacă manualul nu este cel pe care îl căutați, luați legătura cu noi.

Produsul dvs. s-a defectat și manualul nu oferă nicio soluție? Mergeți la Repair Café pentru servicii de reparații gratuite.

Manual

Loading…

pdf2htmlEX
Descărcaţi manualul în limba română (PDF, 1.63 MB)
(Protejați mediul înconjurător și imprimați acest manual numai dacă este neapărată nevoie)

Loading…

Evaluare

Spuneți-ne ce părere aveți despre Brevi Tao b.fix Scaun auto, lăsând o evaluare a produsului. Doriți să împărtășiți experiența dvs. cu acest produs sau să adresați o întrebare? Lăsați un comentariu în partea de jos a paginii.
Sunteți mulțumit de acest produs Brevi?
Da Nu
Fiți primul care evaluează acest produs
0 voturi

Întrebări frecvente

Echipa noastră de asistență caută informații utile despre produs și răspunde la întrebările frecvente. Dacă descoperiți o inexactitate în întrebările frecvente, vă rugăm să ne anunțați utilizând formularul de contact.

Scaunele auto Isofix pot fi plasate în mașini fără Isofix? Verificat
Cele mai multe scaune auto disponibile Isofix au omologare universală pentru a fi fixate cu centuri de siguranță, pe lângă omologarea specifică mașinii. Acest lucru permite fixarea scaunului cu centuri de siguranță. Citiți manualul scaunului auto pentru detalii. Există scaune auto Isofix care nu pot fi fixate cu centuri de siguranță.

A fost util (647)
Care este cea mai sigură locație pentru a plasa un scaun auto? Verificat
Acest lucru depinde parțial de mașină, dar, în general, mijlocul scaunului din spate este cel mai sigur loc. Aici copilul este cât mai departe de părți și astfel este cel mai bine protejat în caz de accident. Cu toate acestea, acest lucru este valabil numai dacă există o centură completă cu 3 puncte. Dacă există doar o centură de siguranță disponibilă, este mai sigur să folosiți un scaun la fereastră.

A fost util (608)
Pot folosi sear-ul mașinii într-un avion? Verificat
Nu există reguli internaționale pentru utilizarea scaunelor auto în avioane. În funcție de model, este posibil ca scaunul să fie potrivit pentru a face acest lucru. Dacă este permis sau nu, depinde de compania aeriană. Contactați întotdeauna compania aeriană în avans pentru a verifica acest lucru.

A fost util (184)
Toate scaunele Isofix pot fi montate pe toate mașinile cu Isofix? Verificat
Nu, există scaune auto Isofix universale și neuniversale. Un scaun auto non-universal Isofix poate fi utilizat numai la autoturisme desemnate. Scaunul vine cu o listă de modele de mașini care sunt potrivite pentru a fi utilizate cu acel scaun. Un scaun auto Isofix universal poate fi utilizat numai la mașinile care sunt echipate cu Isofix și un punct de fixare Top Tether.

A fost util (133)
Cât timp poate fi copilul meu pe un scaun auto? Verificat
Nu lăsați copilul să stea pe un scaun auto mai mult de 1,5 până la 2 ore pe zi. Multe cărucioare moderne oferă opțiunea de a atașa scaunul auto deasupra, permițând transportul rapid al copilului dumneavoastră. De asemenea, în acest caz, nu depășiți 1,5 până la 2 ore pe zi.

A fost util (126)
Ce este Isofix? Verificat
Isofix este un sistem standardizat la nivel internațional pentru scaunele auto montate în mașini. Există suporturi de montaj Isofix în mașină. Aceste console sunt situate între spătar și scaunul din spate și sunt conectate la caroseria mașinii. Scaunul auto Isofix este echipat cu cârlige care pot fi atașate cu ușurință la suporturile de montare.

A fost util (125)

Loading…

Alăturați-vă conversației despre acest produs

Manual Brevi Tao b.fix Scaun auto