Manuale pentru Curatitoare presiune

Mai jos, găsiți toate mărcile de Curatitoare presiune pentru care avem manuale. Dați clic pe marcă pentru o listă cu toate modelele. De asemenea, consultați întrebările frecvente în partea de jos a paginii pentru sfaturi utile despre produsul dvs. Marca pe care o căutați nu apare în listă? Luați legătura cu noi.

Produsul dvs. s-a defectat și manualul nu oferă nicio soluție? Mergeți la Repair Café pentru servicii de reparații gratuite.

Întrebări frecvente

Echipa noastră de asistență caută informații utile despre produs și răspunde la întrebările frecvente. Dacă descoperiți o inexactitate în întrebările frecvente, vă rugăm să ne anunțați utilizând formularul de contact.

Pot folosi mașina de spălat cu presiune pentru a-mi curăța mașina? Verificat

Da, poti. Păstrați mașina de spălat cu presiune la cel puțin 20 de centimetri de mașină și nu depășiți o presiune de 110 Bar.

A fost util (821) Citeşte mai mult

Ce înseamnă PSI? Verificat

PSI înseamnă Lira pe inch pătrat, indicând o cantitate de presiune. Cu cât o mașină de spălat cu presiune poate oferi mai mult PSI, cu atât mai puternică poate curăța.

A fost util (197) Citeşte mai mult

Cum păstrez o mașină de spălat cu presiune în timpul iernii? Verificat

O mașină de spălat sub presiune este un produs cu piese prin care curge apa. Goliți-l întotdeauna complet înainte de depozitare pentru a preveni deteriorarea înghețului. Pentru a vă asigura că nu apar daune cauzate de îngheț, cel mai bine este să păstrați o mașină de spălat sub presiune într-un loc fără îngheț.

A fost util (196) Citeşte mai mult