Manuale pentru FERM Maşini de găurit-înşurubat

Mai jos, găsiți toate modelele de FERM Maşini de găurit-înşurubat pentru care avem manuale. De asemenea, consultați întrebările frecvente în partea de jos a paginii pentru sfaturi utile despre produsul dvs. Modelul pe care îl căutați nu apare în listă? Luați legătura cu noi.

Produsul dvs. s-a defectat și manualul nu oferă nicio soluție? Mergeți la Repair Café pentru servicii de reparații gratuite.

Întrebări frecvente

Echipa noastră de asistență caută informații utile despre produs și răspunde la întrebările frecvente. Dacă descoperiți o inexactitate în întrebările frecvente, vă rugăm să ne anunțați utilizând formularul de contact.

Continuu să dezlipesc capul șurubului când folosesc burghiul. De ce este asta? Verificat
Majoritatea mașinilor de găurit pot fi setate să se înșurubeze mai tare sau mai moale. În cazul în care capul continuă să fie dezbrăcat, drill-driverul ar trebui să fie pus într-un alt cadru. Când este un dispozitiv wireless, asigurați-vă întotdeauna că bateria este încărcată pentru un rezultat optim.

A fost util (46)
Trebuie să port protecție auditivă atunci când folosesc un burghiu? Verificat
Da ar trebui. Deși cantitatea de zgomot produsă de un burghiu poate varia între mărci și modele, expunerea pe termen lung la zgomot puternic poate provoca leziuni permanente ale auzului. De aceea este o idee bună să purtați protecție auditivă.

A fost util (9)