Manual FERM PDM1049P Maşină de găurit-înşurubat

Aveți nevoie de un manual pentru FERM PDM1049P Maşină de găurit-înşurubat? Mai jos, puteți vizualiza și descărca gratuit manualul în format PDF. De asemenea, găsiți întrebări frecvente, o evaluare a produsului și feedback de la utilizatori pentru ca dvs. să puteți utiliza în mod optim produsul dvs. Dacă manualul nu este cel pe care îl căutați, luați legătura cu noi.

Produsul dvs. s-a defectat și manualul nu oferă nicio soluție? Mergeți la Repair Café pentru servicii de reparații gratuite.

Manual

Loading…

pdf2htmlEX
Descărcaţi manualul în limba română (PDF, 14.86 MB)
(Protejați mediul înconjurător și imprimați acest manual numai dacă este neapărată nevoie)

Loading…

Evaluare

Spuneți-ne ce părere aveți despre FERM PDM1049P Maşină de găurit-înşurubat, lăsând o evaluare a produsului. Doriți să împărtășiți experiența dvs. cu acest produs sau să adresați o întrebare? Lăsați un comentariu în partea de jos a paginii.
Sunteți mulțumit de acest produs FERM?
Da Nu
Fiți primul care evaluează acest produs
0 voturi

Întrebări frecvente

Echipa noastră de asistență caută informații utile despre produs și răspunde la întrebările frecvente. Dacă descoperiți o inexactitate în întrebările frecvente, vă rugăm să ne anunțați utilizând formularul de contact.

Continuu să dezlipesc capul șurubului când folosesc burghiul. De ce este asta? Verificat
Majoritatea mașinilor de găurit pot fi setate să se înșurubeze mai tare sau mai moale. În cazul în care capul continuă să fie dezbrăcat, drill-driverul ar trebui să fie pus într-un alt cadru. Când este un dispozitiv wireless, asigurați-vă întotdeauna că bateria este încărcată pentru un rezultat optim.

A fost util (44)
Trebuie să port protecție auditivă atunci când folosesc un burghiu? Verificat
Da ar trebui. Deși cantitatea de zgomot produsă de un burghiu poate varia între mărci și modele, expunerea pe termen lung la zgomot puternic poate provoca leziuni permanente ale auzului. De aceea este o idee bună să purtați protecție auditivă.

A fost util (9)

Alăturați-vă conversației despre acest produs

Manual FERM PDM1049P Maşină de găurit-înşurubat