Manual Brother HL-1112E Imprimanta

Aveți nevoie de un manual pentru Brother HL-1112E Imprimanta? Mai jos, puteți vizualiza și descărca gratuit manualul în format PDF. De asemenea, găsiți întrebări frecvente, o evaluare a produsului și feedback de la utilizatori pentru ca dvs. să puteți utiliza în mod optim produsul dvs. Dacă manualul nu este cel pe care îl căutați, luați legătura cu noi.

Produsul dvs. s-a defectat și manualul nu oferă nicio soluție? Mergeți la Repair Café pentru servicii de reparații gratuite.

Manual

Loading…

Descărcaţi manualul în limba română (PDF, 9.22 MB)
(Protejați mediul înconjurător și imprimați acest manual numai dacă este neapărată nevoie)

Loading…

Evaluare

Spuneți-ne ce părere aveți despre Brother HL-1112E Imprimanta, lăsând o evaluare a produsului. Doriți să împărtășiți experiența dvs. cu acest produs sau să adresați o întrebare? Lăsați un comentariu în partea de jos a paginii.
Sunteți mulțumit de acest produs Brother?
Da Nu
Fiți primul care evaluează acest produs
0 voturi

Întrebări frecvente

Echipa noastră de asistență caută informații utile despre produs și răspunde la întrebările frecvente. Dacă descoperiți o inexactitate în întrebările frecvente, vă rugăm să ne anunțați utilizând formularul de contact.

Cartușul meu de cerneală este nou, dar nu se va imprima, de ce este asta? Verificat
Noile cartușe de cerneală vin întotdeauna cu un autocolant pe capul de imprimare, împiedicând să se usuce în interiorul ambalajului. Scoateți acest autocolant pentru a vă asigura că cerneala poate ieși din cartuș.

A fost util (163)
Vreau să tipăresc ceva întreaga pagină, dar orice aș face, va rămâne întotdeauna o margine albă. De ce este asta? Verificat
Majoritatea imprimantelor nu pot imprima fără margini, deoarece imprimanta are nevoie de un loc pentru a ține hârtia. Din acest motiv, va exista întotdeauna o margine albă.

A fost util (126)
Care este diferența dintre o imprimantă cu jet de cerneală și o imprimantă laser? Verificat
Cea mai mare diferență dintre aceste două tipuri de imprimante este tehnologia. O imprimantă cu jet de cerneală plasează picături de cerneală extrem de mici pe hârtie. Deoarece cerneala este lichidă, capul de imprimare se poate usca în timp. Este necesară imprimarea regulată pentru a preveni acest lucru. O imprimantă laser aplică toner (pulbere neagră sau colorată) pe hârtie. Pulberea nu se poate usca, făcând imprimarea regulată inutilă. De asemenea, în medie imprimantele laser funcționează mai repede decât imprimantele cu jet de cerneală.

A fost util (70)
Cartușul meu de cerneală s-a uscat, ce pot face? Verificat
Există cartușe cu și fără cap de imprimare. Numai cartușele cu cap de imprimare pot fi decolate singur. Luați un tampon de bumbac și înmuiați-l în apă caldă. Frecați cu grijă peste capul de imprimare, fără a-l face prea umed. Repetați dacă este necesar.

A fost util (64)
Fiecare imprimantă poate imprima pe hârtie foto? Verificat
Nu, aceasta este o caracteristică specială pe care o au unele imprimante. Acest lucru se datorează parțial grosimii hârtiei foto.

A fost util (44)
Ce înseamnă DPI? Verificat
DPI înseamnă Dots Per Inch și indică cât de clare vor fi imprimările. Mai multe DPI rezultă în imprimări mai clare.

A fost util (30)
Documentele tipărite sunt strâmbe, ce pot face? Verificat
Există mai multe lucruri care pot provoca acest lucru. Hârtia ar putea fi încărcată incorect. Este posibil ca hârtia să nu aibă specificațiile corecte pentru a se potrivi cu această imprimantă. S-ar putea ca dimensiunea de hârtie selectată să nu se potrivească cu hârtia reală. Dacă nimic din toate acestea nu rezolvă problema, contactați producătorul.

A fost util (27)
Ce este grosimea hârtiei? Verificat
Grosimea hârtiei este indicată de greutate, de exemplu 80 de grame de hârtie. Aceasta este greutatea hârtiei la un metru pătrat. Hârtia mai grea este mai puternică și mai robustă.

A fost util (24)
Ce grosime de hârtie pot folosi cel mai bine în imprimanta mea? Verificat
O imprimantă de consum normal folosește, în general, 80 de grame de grosime a hârtiei. Alte greutăți standard care sunt adesea utilizate sunt 120 de grame și 160 de grame.

A fost util (16)
Ce înseamnă SD? Verificat
SD înseamnă Secure Digital. Cardurile SD sunt mediul de stocare standard pentru multe camere digitale.

A fost util (16)
Imprimanta mea Brother afișează erorile 83, 84 sau 88. Ce ar trebui să fac? Verificat
Toate aceste erori indică faptul că există o problemă cu hârtia. Verificați dacă nu există hârtie blocată în aparat. Dacă da, încercați să îl îndepărtați cu atenție. Dacă nu există hârtie blocată, s-ar putea să existe o problemă cu senzorii. În acest caz, contactați producătorul.

A fost util (4)

Loading…

Alăturați-vă conversației despre acest produs

Manual Brother HL-1112E Imprimanta