Manuale pentru Storcatoare

Mai jos, găsiți toate mărcile de Storcatoare pentru care avem manuale. Dați clic pe marcă pentru o listă cu toate modelele. De asemenea, consultați întrebările frecvente în partea de jos a paginii pentru sfaturi utile despre produsul dvs. Marca pe care o căutați nu apare în listă? Luați legătura cu noi.

Produsul dvs. s-a defectat și manualul nu oferă nicio soluție? Mergeți la Repair Café pentru servicii de reparații gratuite.

Întrebări frecvente

Echipa noastră de asistență caută informații utile despre produs și răspunde la întrebările frecvente. Dacă descoperiți o inexactitate în întrebările frecvente, vă rugăm să ne anunțați utilizând formularul de contact.

Care este diferența dintre un storcător și un citric? Verificat
Un storcător de citrice presează suc din citrice care trebuie mai întâi înjumătățit și va lăsa pulpa în fructe. Un storcător va răsuci și apasă o bucată întreagă de fructe printr-o sită și colectează pulpa, rezultând o cantitate mai mare de suc.

A fost util (48)
Trebuie să curăț fructele înainte de a le pune în storcător? Verificat
Nu, în general puteți introduce fructe necojite într-un storcător. Cojile vor fi colectate cu pulpa. Este o idee bună să îndepărtați eventualele pietre din fruct.

A fost util (47)