Manuale pentru Concept Storcatoare

Mai jos, găsiți toate modelele de Concept Storcatoare pentru care avem manuale. De asemenea, consultați întrebările frecvente în partea de jos a paginii pentru sfaturi utile despre produsul dvs. Modelul pe care îl căutați nu apare în listă? Luați legătura cu noi.

Produsul dvs. s-a defectat și manualul nu oferă nicio soluție? Mergeți la Repair Café pentru servicii de reparații gratuite.

Întrebări frecvente

Echipa noastră de asistență caută informații utile despre produs și răspunde la întrebările frecvente. Dacă descoperiți o inexactitate în întrebările frecvente, vă rugăm să ne anunțați utilizând formularul de contact.

Trebuie să curăț fructele înainte de a le pune în storcător? Verificat
Nu, în general puteți introduce fructe necojite într-un storcător. Cojile vor fi colectate cu pulpa. Este o idee bună să îndepărtați eventualele pietre din fruct.

A fost util (92)
Care este diferența dintre un storcător și un citric? Verificat
Un storcător de citrice presează suc din citrice care trebuie mai întâi înjumătățit și va lăsa pulpa în fructe. Un storcător va răsuci și apasă o bucată întreagă de fructe printr-o sită și colectează pulpa, rezultând o cantitate mai mare de suc.

A fost util (83)