BuildXell PW 1650 Curatitor presiune

Aveți nevoie de un manual pentru BuildXell PW 1650 Curatitor presiune? Mai jos, puteți vizualiza și descărca gratuit manualul în format PDF. De asemenea, găsiți întrebări frecvente, o evaluare a produsului și feedback de la utilizatori pentru ca dvs. să puteți utiliza în mod optim produsul dvs. Dacă manualul nu este cel pe care îl căutați, luați legătura cu noi.

Produsul dvs. s-a defectat și manualul nu oferă nicio soluție? Mergeți la Repair Café pentru servicii de reparații gratuite.

Manual

Loading…

pdf2htmlEX
(Protejați mediul înconjurător și imprimați acest manual numai dacă este neapărată nevoie.)
Descărcaţi manualul în limba română (PDF, 0.6 MB)

advertisement

Loading…

Evaluare

Spuneți-ne ce părere aveți despre BuildXell PW 1650 Curatitor presiune, lăsând o evaluare a produsului. Doriți să împărtășiți experiența dvs. cu acest produs sau să adresați o întrebare? Lăsați un comentariu în partea de jos a paginii.
Sunteți mulțumit de acest produs BuildXell?
Da Nu
Fiți primul care evaluează acest produs
0 voturi

Întrebări frecvente

Echipa noastră de asistență caută informații utile despre produs și răspunde la întrebările frecvente. Dacă descoperiți o inexactitate în întrebările frecvente, vă rugăm să ne anunțați utilizând formularul de contact.

Pot folosi mașina de spălat cu presiune pentru a-mi curăța mașina? Verificat
Da, poti. Păstrați mașina de spălat cu presiune la cel puțin 20 de centimetri de mașină și nu depășiți o presiune de 110 Bar.

A fost util (593)
Ce înseamnă PSI? Verificat
PSI înseamnă Lira pe inch pătrat, indicând o cantitate de presiune. Cu cât o mașină de spălat cu presiune poate oferi mai mult PSI, cu atât mai puternică poate curăța.

A fost util (1)
Cum păstrez o mașină de spălat cu presiune în timpul iernii? Verificat
O mașină de spălat sub presiune este un produs cu piese prin care curge apa. Goliți-l întotdeauna complet înainte de depozitare pentru a preveni deteriorarea înghețului. Pentru a vă asigura că nu apar daune cauzate de îngheț, cel mai bine este să păstrați o mașină de spălat sub presiune într-un loc fără îngheț.

A fost util (1)

Alăturați-vă conversației despre acest produs

Acest manual a fost publicat inițial de BuildXell.