Manual Campingaz Single Quickbed Saltea gonflabilă

Aveți nevoie de un manual pentru Campingaz Single Quickbed Saltea gonflabilă? Mai jos, puteți vizualiza și descărca gratuit manualul în format PDF. De asemenea, găsiți întrebări frecvente, o evaluare a produsului și feedback de la utilizatori pentru ca dvs. să puteți utiliza în mod optim produsul dvs. Dacă manualul nu este cel pe care îl căutați, luați legătura cu noi.

Produsul dvs. s-a defectat și manualul nu oferă nicio soluție? Mergeți la Repair Café pentru servicii de reparații gratuite.

Manual

Loading…

pdf2htmlEX
Descărcaţi manualul în limba română (PDF, 0.91 MB)
(Protejați mediul înconjurător și imprimați acest manual numai dacă este neapărată nevoie)

Loading…

Evaluare

Spuneți-ne ce părere aveți despre Campingaz Single Quickbed Saltea gonflabilă, lăsând o evaluare a produsului. Doriți să împărtășiți experiența dvs. cu acest produs sau să adresați o întrebare? Lăsați un comentariu în partea de jos a paginii.
Sunteți mulțumit de acest produs Campingaz?
Da Nu
0%
100%
1 vot

Întrebări frecvente

Echipa noastră de asistență caută informații utile despre produs și răspunde la întrebările frecvente. Dacă descoperiți o inexactitate în întrebările frecvente, vă rugăm să ne anunțați utilizând formularul de contact.

Patul meu de aer se dezumflă lent în timp, dar nu pare să se scurgă. De ce este asta? Verificat
Diferențele de temperatură sunt o cauză obișnuită pentru ca patul de aer să devină mai moale. Aerul cald se extinde și aerul vechi se contractă. Când un pat de aer este umplut cu aer cald în timpul zilei și se răcește noaptea, patul de aer se va simți mai moale. Alte cauze sunt o supapă defectă sau un material vechi care a devenit poros. În acest din urmă caz, patul de aer trebuie înlocuit. Contactați producătorul în cazul unei supape defecte.

A fost util (96)
Liniile în formă de pat de aer se simt inconfortabile în timp ce dorm, ce pot face în acest sens? Verificat
Aceste liniuțe în forma patului de aer sunt necesare pentru a preveni umflarea acestuia atunci când este umflată. Dacă acestea se simt prea robuste, patul de aer a fost umflat prea mult. Lăsați puțină aer să o facă mai moale.

A fost util (10)
Pot repara o scurgere în patul meu de aer cu un kit de reparare a anvelopelor pentru biciclete? Verificat
Este posibil să reparați o scurgere într-un pat de aer cu un kit de reparare a anvelopelor pentru biciclete. Cu toate acestea, PVC-ul utilizat în paturile pneumatice poate fi diferit de cel al anvelopelor pentru biciclete, făcând posibil ca lipiciul să nu adere bine la patul pneumatic. Pentru o reparație de lungă durată, cel mai bine este să obțineți un kit de reparații special conceput pentru paturile cu aer.

A fost util (10)
Pot umfla un pat de aer cu gura? Verificat
Nu este recomandabil să umflați un pat de aer cu gura. În afară de faptul că durează mult timp și o face amețită, persoana care o face amețită, un mare dezavantaj al umflării unui pat de aer cu gura este că, lângă aer, saliva va fi suflată în patul de aer. Acest lucru poate afecta patul de aer în timp.

A fost util (5)
Patul de aer se simte rece, ce pot face? Verificat
Un pat de aer nu se izolează bine deoarece este umplut cu aer. Frigul de pe podea va intra în aerul patului de aer, făcându-l să se simtă rece. Pentru a preveni acest lucru, puteți utiliza un covor izolat sub patul de aer sau o foaie de acoperire izolată pe partea superioară a patului de aer.

A fost util (1)

Loading…

Alăturați-vă conversației despre acest produs

Manual Campingaz Single Quickbed Saltea gonflabilă