Manual Camry CR 7902 Aer condiționat

Aveți nevoie de un manual pentru Camry CR 7902 Aer condiționat? Mai jos, puteți vizualiza și descărca gratuit manualul în format PDF. De asemenea, găsiți întrebări frecvente, o evaluare a produsului și feedback de la utilizatori pentru ca dvs. să puteți utiliza în mod optim produsul dvs. Dacă manualul nu este cel pe care îl căutați, luați legătura cu noi.

Produsul dvs. s-a defectat și manualul nu oferă nicio soluție? Mergeți la Repair Café pentru servicii de reparații gratuite.

Manual

Loading…

pdf2htmlEX
Descărcaţi manualul în limba română (PDF, 32.5 MB)
(Protejați mediul înconjurător și imprimați acest manual numai dacă este neapărată nevoie)

Loading…

Evaluare

Spuneți-ne ce părere aveți despre Camry CR 7902 Aer condiționat, lăsând o evaluare a produsului. Doriți să împărtășiți experiența dvs. cu acest produs sau să adresați o întrebare? Lăsați un comentariu în partea de jos a paginii.
Ești mulțumit de Camry CR 7902 Aer condiționat?
Da Nu
67%
33%
6 voturi

Mai multe despre acest manual

Înțelegem că este plăcut să aveți un manual pe hârtie pentru Camry CR 7902 Aer condiționat. Puteți oricând descărca manualul de pe site-ul nostru web și îl puteți imprima singur. Dacă doriți să aveți un manual original, vă recomandăm să contactați Camry. S-ar putea să ofere un manual original. Căutați manualul dvs. Camry CR 7902 Aer condiționat într-o altă limbă? Alegeți limba preferată pe pagina noastră de pornire și căutați numărul de model pentru a vedea dacă îl avem disponibil.

Specificații

Marcă Camry
Model CR 7902
Categorie Aer condiționat
Tip fișier PDF
Mărime fișier 32.5 MB

Toate manualele pentru Camry Aer condiționat
Mai multe manuale pentru Aer condiționat

Întrebări frecvente despre Camry CR 7902 Aer condiționat

Echipa noastră de asistență caută informații utile despre produs și răspunde la întrebările frecvente. Dacă descoperiți o inexactitate în întrebările frecvente, vă rugăm să ne anunțați utilizând formularul de contact.

Cât de des ar trebui să curăț sau să înlocuiesc filtrele din aparatul de aer condiționat? Verificat
Este recomandabil să verificați filtrele aparatului de aer condiționat de 4 ori pe an. Filtrele murdare pot fi curățate cu ajutorul unui aspirator sau pot fi spălate, în funcție de tipul lor. În timpul întreținerii, un profesionist ar trebui să judece dacă este timpul să înlocuiți filtrele.

A fost util (2632) Citeşte mai mult
Ce înseamnă BTU? Verificat
BTU înseamnă British Thermal Unit. Aceasta este o unitate pentru a indica capacitatea de răcire.

A fost util (916) Citeşte mai mult
Fiecare aparat de aer condiționat funcționează și ca dezumidificator? Verificat
Aerul rece produs de un aparat de aer condiționat are adesea o umiditate relativ scăzută. Cu toate acestea, efectul este mai mic decât atunci când se utilizează un dezumidificator propriu-zis. Unele aparate de aer condiționat au o caracteristică specială pentru dezumidificarea aerului.

A fost util (669) Citeşte mai mult
Ce este R-410A? Verificat
R-410A este un agent de răcire utilizat în aparatele care se răcesc până la 0 ° C, cum ar fi frigiderele și aparatele de aer condiționat. Este înlocuirea agenților de răcire mai vechi și nu deteriorează stratul de ozon.

A fost util (455) Citeşte mai mult
Pot plasa aparatul de aer condiționat mobil într-un dulap pentru a-l scoate din vedere? Verificat
Nu, absolut nu. Un aparat de aer condiționat mobil are nevoie de spațiu pentru a permite fluxul de aer și admisia aerului. Într-un spațiu mic, dispozitivul se poate supraîncălzi.

A fost util (323) Citeşte mai mult
Are un aparat de aer condiționat o influență negativă asupra calității aerului? Verificat
Dacă aparatul de aer condiționat a fost întreținut corespunzător, atunci acesta nu va avea nicio influență asupra calității aerului. Dacă, de exemplu, un filtru nu a fost înlocuit de mult timp sau nu a fost efectuată altă întreținere, atunci un aparat de aer condiționat poate produce aer murdar.

A fost util (323) Citeşte mai mult
Care este cel mai bun loc pentru montarea unității interioare a unui aparat de aer condiționat de tip split? Verificat
Acest lucru depinde de spațiu, dar, în general, pot fi respectate următoarele reguli. Asigurați-vă că nu există nimic care să împiedice fluxul de aer. Asigurați-vă că locația este accesibilă pentru întreținere. Montați unitatea la cel puțin 2 metri de sol.

A fost util (323) Citeşte mai mult

Alăturați-vă conversației despre acest produs

Aici puteți împărtăși ce părere aveți despre Camry CR 7902 Aer condiționat. Dacă aveți o întrebare, citiți mai întâi cu atenție manualul. Solicitarea unui manual se poate face folosind formularul nostru de contact.

Jens 22-06-2019
Buna ziua a spus, cat de des trebuie sa scurgeti apa de condens de pe dopul de scurgere? nu este indicat sa atasezi un furtun la acesta? Câtă capacitate are containerul care este instalat?

răspuns | A fost util (0)(Tradus de Google)
Manual Camry CR 7902 Aer condiționat