Manual Camry CR 7902 Aer condiționat

Aveți nevoie de un manual pentru Camry CR 7902 Aer condiționat? Mai jos, puteți vizualiza și descărca gratuit manualul în format PDF. De asemenea, găsiți întrebări frecvente, o evaluare a produsului și feedback de la utilizatori pentru ca dvs. să puteți utiliza în mod optim produsul dvs. Dacă manualul nu este cel pe care îl căutați, luați legătura cu noi.

Produsul dvs. s-a defectat și manualul nu oferă nicio soluție? Mergeți la Repair Café pentru servicii de reparații gratuite.

Manual

Loading…

Descărcaţi manualul în limba română (PDF, 32.5 MB)
(Protejați mediul înconjurător și imprimați acest manual numai dacă este neapărată nevoie)

Loading…

Evaluare

Spuneți-ne ce părere aveți despre Camry CR 7902 Aer condiționat, lăsând o evaluare a produsului. Doriți să împărtășiți experiența dvs. cu acest produs sau să adresați o întrebare? Lăsați un comentariu în partea de jos a paginii.
Sunteți mulțumit de acest produs Camry?
Da Nu
67%
33%
6 voturi

Întrebări frecvente

Echipa noastră de asistență caută informații utile despre produs și răspunde la întrebările frecvente. Dacă descoperiți o inexactitate în întrebările frecvente, vă rugăm să ne anunțați utilizând formularul de contact.

Cât de des ar trebui să curăț sau să înlocuiesc filtrele din aparatul de aer condiționat? Verificat
Este recomandabil să verificați filtrele aparatului de aer condiționat de 4 ori pe an. Filtrele murdare pot fi curățate cu ajutorul unui aspirator sau pot fi spălate, în funcție de tipul lor. În timpul întreținerii, un profesionist ar trebui să judece dacă este timpul să înlocuiți filtrele.

A fost util (2422)
Ce înseamnă BTU? Verificat
BTU înseamnă British Thermal Unit. Aceasta este o unitate pentru a indica capacitatea de răcire.

A fost util (803)
Fiecare aparat de aer condiționat funcționează și ca dezumidificator? Verificat
Aerul rece produs de un aparat de aer condiționat are adesea o umiditate relativ scăzută. Cu toate acestea, efectul este mai mic decât atunci când se utilizează un dezumidificator propriu-zis. Unele aparate de aer condiționat au o caracteristică specială pentru dezumidificarea aerului.

A fost util (516)
Ce este R-410A? Verificat
R-410A este un agent de răcire utilizat în aparatele care se răcesc până la 0 ° C, cum ar fi frigiderele și aparatele de aer condiționat. Este înlocuirea agenților de răcire mai vechi și nu deteriorează stratul de ozon.

A fost util (381)
Pot plasa aparatul de aer condiționat mobil într-un dulap pentru a-l scoate din vedere? Verificat
Nu, absolut nu. Un aparat de aer condiționat mobil are nevoie de spațiu pentru a permite fluxul de aer și admisia aerului. Într-un spațiu mic, dispozitivul se poate supraîncălzi.

A fost util (270)
Care este cel mai bun loc pentru montarea unității interioare a unui aparat de aer condiționat de tip split? Verificat
Acest lucru depinde de spațiu, dar, în general, pot fi respectate următoarele reguli. Asigurați-vă că nu există nimic care să împiedice fluxul de aer. Asigurați-vă că locația este accesibilă pentru întreținere. Montați unitatea la cel puțin 2 metri de sol.

A fost util (270)
Are un aparat de aer condiționat o influență negativă asupra calității aerului? Verificat
Dacă aparatul de aer condiționat a fost întreținut corespunzător, atunci acesta nu va avea nicio influență asupra calității aerului. Dacă, de exemplu, un filtru nu a fost înlocuit de mult timp sau nu a fost efectuată altă întreținere, atunci un aparat de aer condiționat poate produce aer murdar.

A fost util (269)

Loading…

Alăturați-vă conversației despre acest produs

Jens 22-06-2019
Buna ziua a spus, cat de des trebuie sa scurgeti apa de condens de pe dopul de scurgere? nu este indicat sa atasezi un furtun la acesta? Câtă capacitate are containerul care este instalat?

răspuns | A fost util (0)(Translated by Google)
Manual Camry CR 7902 Aer condiționat