Manuale pentru Camry Aer condiționat

Mai jos, găsiți toate modelele de Camry Aer condiționat pentru care avem manuale. De asemenea, consultați întrebările frecvente în partea de jos a paginii pentru sfaturi utile despre produsul dvs. Modelul pe care îl căutați nu apare în listă? Luați legătura cu noi.

Produsul dvs. s-a defectat și manualul nu oferă nicio soluție? Mergeți la Repair Café pentru servicii de reparații gratuite.

Întrebări frecvente

Echipa noastră de asistență caută informații utile despre produs și răspunde la întrebările frecvente. Dacă descoperiți o inexactitate în întrebările frecvente, vă rugăm să ne anunțați utilizând formularul de contact.

Cât de des ar trebui să curăț sau să înlocuiesc filtrele din aparatul de aer condiționat? Verificat

Este recomandabil să verificați filtrele aparatului de aer condiționat de 4 ori pe an. Filtrele murdare pot fi curățate cu ajutorul unui aspirator sau pot fi spălate, în funcție de tipul lor. În timpul întreținerii, un profesionist ar trebui să judece dacă este timpul să înlocuiți filtrele.

A fost util (2675) Citeşte mai mult

Ce înseamnă BTU? Verificat

BTU înseamnă British Thermal Unit. Aceasta este o unitate pentru a indica capacitatea de răcire.

A fost util (944) Citeşte mai mult

Fiecare aparat de aer condiționat funcționează și ca dezumidificator? Verificat

Aerul rece produs de un aparat de aer condiționat are adesea o umiditate relativ scăzută. Cu toate acestea, efectul este mai mic decât atunci când se utilizează un dezumidificator propriu-zis. Unele aparate de aer condiționat au o caracteristică specială pentru dezumidificarea aerului.

A fost util (701) Citeşte mai mult

Ce este R-410A? Verificat

R-410A este un agent de răcire utilizat în aparatele care se răcesc până la 0 ° C, cum ar fi frigiderele și aparatele de aer condiționat. Este înlocuirea agenților de răcire mai vechi și nu deteriorează stratul de ozon.

A fost util (474) Citeşte mai mult

Care este cel mai bun loc pentru montarea unității interioare a unui aparat de aer condiționat de tip split? Verificat

Acest lucru depinde de spațiu, dar, în general, pot fi respectate următoarele reguli. Asigurați-vă că nu există nimic care să împiedice fluxul de aer. Asigurați-vă că locația este accesibilă pentru întreținere. Montați unitatea la cel puțin 2 metri de sol.

A fost util (345) Citeşte mai mult

Pot plasa aparatul de aer condiționat mobil într-un dulap pentru a-l scoate din vedere? Verificat

Nu, absolut nu. Un aparat de aer condiționat mobil are nevoie de spațiu pentru a permite fluxul de aer și admisia aerului. Într-un spațiu mic, dispozitivul se poate supraîncălzi.

A fost util (344) Citeşte mai mult

Are un aparat de aer condiționat o influență negativă asupra calității aerului? Verificat

Dacă aparatul de aer condiționat a fost întreținut corespunzător, atunci acesta nu va avea nicio influență asupra calității aerului. Dacă, de exemplu, un filtru nu a fost înlocuit de mult timp sau nu a fost efectuată altă întreținere, atunci un aparat de aer condiționat poate produce aer murdar.

A fost util (340) Citeşte mai mult

Ultimele comentarii

Manual Camry CR 7926 Aer condiționat
Виктор. 18-01-2024
Bună ziua. Pe Camry CR 7926 meu, jaluzelele orizontale s-au coborât de la sine. Vă rog să-mi spuneți cum să le controlez pentru a le crește?


(Tradus de Google)
Camry CR 7926 Aer condiționat
Manual Camry CR 7920 Aer condiționat
Мордовин Денис 21-06-2023
Vă rog să-mi spuneți de unde pot cumpăra separat sau pot comanda inserții de răcire? Am turnat din greșeală apă în ele, vreau să cumpăr altele noi sau ce pot face cu acestea în care am turnat apă?


(Tradus de Google)
Camry CR 7920 Aer condiționat
Manual Camry CR 7905 Aer condiționat
Your mama 19-06-2023
Cum repar dacă clipește roșu butonul de oprire?


(Tradus de Google)
Camry CR 7905 Aer condiționat
Manual Camry CR 7907 Aer condiționat
César yannick 23-05-2022
L-am cumpărat pe al meu în licitație cum se instalează


(Tradus de Google)
Camry CR 7907 Aer condiționat
Manual Camry CR 7902 Aer condiționat
Jens 22-06-2019
Buna ziua a spus, cat de des trebuie sa scurgeti apa de condens de pe dopul de scurgere? nu este indicat sa atasezi un furtun la acesta? Câtă capacitate are containerul care este instalat?


(Tradus de Google)
Camry CR 7902 Aer condiționat