Manuale pentru Rutere

Mai jos, găsiți toate mărcile de Rutere pentru care avem manuale. Dați clic pe marcă pentru o listă cu toate modelele. De asemenea, consultați întrebările frecvente în partea de jos a paginii pentru sfaturi utile despre produsul dvs. Marca pe care o căutați nu apare în listă? Luați legătura cu noi.

Produsul dvs. s-a defectat și manualul nu oferă nicio soluție? Mergeți la Repair Café pentru servicii de reparații gratuite.

Întrebări frecvente

Echipa noastră de asistență caută informații utile despre produs și răspunde la întrebările frecvente. Dacă descoperiți o inexactitate în întrebările frecvente, vă rugăm să ne anunțați utilizând formularul de contact.

Cum pot îmbunătăți semnalul routerului meu? Verificat

Mai întâi încercați să reglați locația și poziționarea routerului pentru a îmbunătăți semnalul. Dacă acest lucru eșuează, este adesea posibil să schimbați canalul wireless al routerului. Există șansa ca alte dispozitive fără fir să utilizeze același canal fără fir, ceea ce poate duce la scăderea puterii semnalului.

A fost util (1200) Citeşte mai mult

Care este diferența dintre un router și un modem? Verificat

Un modem facilitează conexiunea la internet prin furnizorul dvs. Un router distribuie acest semnal către diferite dispozitive din cadrul unei rețele. Majoritatea routerelor moderne au un modem încorporat.

A fost util (145) Citeşte mai mult