Manuale pentru Linksys Rutere

Mai jos, găsiți toate modelele de Linksys Rutere pentru care avem manuale. De asemenea, consultați întrebările frecvente în partea de jos a paginii pentru sfaturi utile despre produsul dvs. Modelul pe care îl căutați nu apare în listă? Luați legătura cu noi.

Produsul dvs. s-a defectat și manualul nu oferă nicio soluție? Mergeți la Repair Café pentru servicii de reparații gratuite.

Întrebări frecvente

Echipa noastră de asistență caută informații utile despre produs și răspunde la întrebările frecvente. Dacă descoperiți o inexactitate în întrebările frecvente, vă rugăm să ne anunțați utilizând formularul de contact.

Cum pot îmbunătăți semnalul routerului meu? Verificat

Mai întâi încercați să reglați locația și poziționarea routerului pentru a îmbunătăți semnalul. Dacă acest lucru eșuează, este adesea posibil să schimbați canalul wireless al routerului. Există șansa ca alte dispozitive fără fir să utilizeze același canal fără fir, ceea ce poate duce la scăderea puterii semnalului.

A fost util (1200) Citeşte mai mult

Care este diferența dintre un router și un modem? Verificat

Un modem facilitează conexiunea la internet prin furnizorul dvs. Un router distribuie acest semnal către diferite dispozitive din cadrul unei rețele. Majoritatea routerelor moderne au un modem încorporat.

A fost util (145) Citeşte mai mult

Ultimele comentarii

Manual Linksys EA7300 Ruter
AmGa 21-12-2022
Buna ziua, din cauza utilizării VoWifi pe dispozitivul gsm, trebuie să schimb setarea de la 5GHz la 2,4 GHz. Utilizatorii sunt clasificați în aplicația de pe computer. Gsm-ul meu este atât pe 5, cât și pe 2.4. Dar am setarea pentru 5 și 2.4 cu același nume și parolă. Wifi-ul este utilizat în prezent de TV, PS, GSM. Dacă schimb numele și parola (pentru 2, 4 și 5 separat) ce se întâmplă pe toate dispozitivele? Le vom înregistra pe 5 sau 2.4 Ghz în mod specific fără nicio problemă? TV, PS, este mai bine să-l setați la 5 GHz? Mai este ceva la care trebuie să fiu atent.


(Tradus de Google)
Linksys EA7300 Ruter
Manual Linksys E5350 Ruter
Евгений 01-10-2022
Totul ar fi bine, doar instrucțiunile pentru Linksys E5350 în engleză. Da, și nu există niciun videoclip pe Internet, cum să conectați acest router.


(Tradus de Google)
Linksys E5350 Ruter
Manual Linksys EA7500 Ruter
Svend Thomsen 08-07-2020
Când conduceți pe Hiper, Vlan trebuie setat la selecția manuală și valoarea setată la 101. Acest lucru se face în configurarea Linksyssmartwifi a routerului. După aceea merge fantastic de bine.


(Tradus de Google)
Linksys EA7500 Ruter
Manual Linksys EA7500 Ruter
Svend Thomsen 06-07-2020
Am probleme cu conectarea la un modem de fibră de la TDC. Am avut conexiune la internet dar a dispărut din nou și Linksyssmartwifi.com spune că are probleme la configurarea modemului, opriți-l și așteptați 2 minute, porniți-l și așteptați 2 minute, apoi reporniți routerul. Am făcut asta de 4-5 ori, fără succes. Apoi am pus vechiul router si merge fara probleme, in prima incercare. Este ceva ce am trecut cu vederea?


(Tradus de Google)
Linksys EA7500 Ruter
Manual Linksys EA6900 Ruter
Tommy Malmberg, Ängelholm 17-06-2019
Salut. Acum am Linksys EA 6900 de câțiva ani și a funcționat bine până acum. A început o bătaie de cap când s-a stins contactul cu celelalte unități și lampa. Repornit fără rezultatul dorit. Cu toate acestea, ar putea continua să utilizeze wi-fi. Apoi am decis să fac o resetare, dar apoi conexiunea cu wi-fi a dispărut. Apoi a făcut o nouă instalare care a făcut ruterul să funcționeze din nou și a revenit wi-fi-ul. Dar routerul nu se aprinde, ceea ce înseamnă că nu știi dacă routerul funcționează. Care este problema?


(Tradus de Google)
Linksys EA6900 Ruter