Manual Costway CB10208BNA Scaun de birou

Aveți nevoie de un manual pentru Costway CB10208BNA Scaun de birou? Mai jos, puteți vizualiza și descărca gratuit manualul în format PDF. De asemenea, găsiți întrebări frecvente, o evaluare a produsului și feedback de la utilizatori pentru ca dvs. să puteți utiliza în mod optim produsul dvs. Dacă manualul nu este cel pe care îl căutați, luați legătura cu noi.

Produsul dvs. s-a defectat și manualul nu oferă nicio soluție? Mergeți la Repair Café pentru servicii de reparații gratuite.

Manual

Loading…

Descărcaţi manualul în limba română (PDF, 1.77 MB)
(Protejați mediul înconjurător și imprimați acest manual numai dacă este neapărată nevoie)

Loading…

Evaluare

Spuneți-ne ce părere aveți despre Costway CB10208BNA Scaun de birou, lăsând o evaluare a produsului. Doriți să împărtășiți experiența dvs. cu acest produs sau să adresați o întrebare? Lăsați un comentariu în partea de jos a paginii.
Sunteți mulțumit de acest produs Costway?
Da Nu
Fiți primul care evaluează acest produs
0 voturi

Întrebări frecvente

Echipa noastră de asistență caută informații utile despre produs și răspunde la întrebările frecvente. Dacă descoperiți o inexactitate în întrebările frecvente, vă rugăm să ne anunțați utilizând formularul de contact.

Care este înălțimea ideală a unui scaun de birou față de un birou? Verificat
Pentru a obține o poziție de ședere optimă, scaunul trebuie să fie la o înălțime pe care picioarele să fie plate pe podea, iar picioarele superioare și inferioare să fie la un unghi de 90 de grade. În timp ce vă aflați în această poziție, atingeți gulerul și lăsați brațul să atârne de-a lungul corpului. Înălțimea cotului este înălțimea ideală a biroului.

A fost util (260)

Alăturați-vă conversației despre acest produs

Manual Costway CB10208BNA Scaun de birou