Manual - Crivit IAN 97002 Cort

Aveți nevoie de un manual pentru Crivit IAN 97002 Cort? Mai jos, puteți vizualiza și descărca gratuit manualul în format PDF. De asemenea, găsiți întrebări frecvente, o evaluare a produsului și feedback de la utilizatori pentru ca dvs. să puteți utiliza în mod optim produsul dvs. Dacă manualul nu este cel pe care îl căutați, luați legătura cu noi.

Produsul dvs. s-a defectat și manualul nu oferă nicio soluție? Mergeți la Repair Café pentru servicii de reparații gratuite.

Manual

Loading…

pdf2htmlEX
Descărcaţi manualul în limba română (PDF, 0.93 MB)
(Protejați mediul înconjurător și imprimați acest manual numai dacă este neapărată nevoie.)

Loading…

Evaluare

Spuneți-ne ce părere aveți despre Crivit IAN 97002 Cort, lăsând o evaluare a produsului. Doriți să împărtășiți experiența dvs. cu acest produs sau să adresați o întrebare? Lăsați un comentariu în partea de jos a paginii.
Sunteți mulțumit de acest produs Crivit?
Da Nu
Fiți primul care evaluează acest produs
0 voturi

Întrebări frecvente

Echipa noastră de asistență caută informații utile despre produs și răspunde la întrebările frecvente. Dacă descoperiți o inexactitate în întrebările frecvente, vă rugăm să ne anunțați utilizând formularul de contact.

Care este numărul modelului produsului meu Crivit? Verificat
Deși unele produse Crivit au un număr de model alternativ, toate au un număr IAN cu care produsul poate fi identificat.

A fost util (392)
Pot să-mi păstrez cortul când este ud? Verificat
Numai pentru perioade foarte scurte de timp. Când un cort este depozitat în timp ce este umed timp de o săptămână sau mai mult, se poate mucegai. Acest lucru este dăunător cortului și, eventual, sănătății.

A fost util (164)
Cum pot impregna un cort? Verificat
Puneți cortul, curățați cârpa și lăsați-o să se usuce. Aplicați agentul de impregnare pe cârpă cu un pulverizator de plante sau alt spray. De asemenea, este posibil să utilizați o rolă de vopsea sau o perie. Pânza trebuie să fie complet saturată cu agentul de impregnare. Tratați și interiorul cortului. Curățați temeinic ferestrele cu o cârpă umedă. Nu lăsați agentul de impregnare să se usuce pe el. Lăsați pânza cortului să se usuce complet. Repetați tratamentul dacă este necesar.

A fost util (58)
Pot să repar eu o lacrimă sau o gaură în pânza cortului meu? Verificat
Există piese speciale de pete autoadezive de pânză disponibile pentru pânzele de cort sintetice. Lipiți unul dintre aceste plasturi pe ambele părți ale găurii sau rupeți. Pentru pânzele de cort din bumbac sau pânzele de cort din materiale mixte, este bine să folosiți plasturi care pot fi călcate. Acest lucru va necesita un fier de călcat.

A fost util (38)
Fermoarul cortului meu nu va funcționa fără probleme, ce pot face? Verificat
Când un fermoar funcționează fără probleme, utilizați un spray PTFE uscat sau spray de silicon. Nu pulverizați pe cârpă și pulverizați preventiv pentru a preveni problemele viitoare.

A fost util (30)
Există picături de apă pe interiorul cortului, înseamnă că se scurge? Verificat
Nu, probabil că este condens. Asigurați-vă că cortul este ventilat corespunzător pentru a menține condensul la minimum.

A fost util (19)
Ce cuiere de cort sunt cele mai bune de utilizat pentru ce suprafețe? Verificat
Pe suprafețele pășunilor sau pădurilor puteți folosi știfturi semi-circulare sau din plastic. Pe suprafețele stâncoase trebuie să folosiți știfturi de piatră. Pe suprafețele de lut puteți folosi știfturi semi-circulare, din plastic sau universale. Pe suprafețele de pietriș aveți nevoie de știfturi semi-circulare sau universale, iar pe nisip trebuie să folosiți știfturi din lemn.

A fost util (15)
Agentul de impregnare lasă pete albe sau o ceață albă pe pânza cortului, ce pot face în acest sens? Verificat
Dacă agentul lasă o ceață albă sau pete albe pe pânza cortului, aceasta înseamnă că ați aplicat mai mult agent de impregnare pe acele zone. Acest lucru nu este dăunător și petele dispar adesea în timp. Nu este recomandabil să utilizați mai puțin agent de impregnare pentru a preveni petele. Pânza trebuie să fie complet saturată cu agentul de impregnare pentru a da rezultate bune.

A fost util (14)

Loading…

Alăturați-vă conversației despre acest produs

Acest manual a fost publicat inițial de Crivit.