Manuale pentru Distrugatoare documente

Mai jos, găsiți toate mărcile de Distrugatoare documente pentru care avem manuale. Dați clic pe marcă pentru o listă cu toate modelele. De asemenea, consultați întrebările frecvente în partea de jos a paginii pentru sfaturi utile despre produsul dvs. Marca pe care o căutați nu apare în listă? Luați legătura cu noi.

Produsul dvs. s-a defectat și manualul nu oferă nicio soluție? Mergeți la Repair Café pentru servicii de reparații gratuite.

Întrebări frecvente

Echipa noastră de asistență caută informații utile despre produs și răspunde la întrebările frecvente. Dacă descoperiți o inexactitate în întrebările frecvente, vă rugăm să ne anunțați utilizând formularul de contact.

De ce opritorul meu de hârtie se oprește după o anumită perioadă? Verificat

Tocătoarele de hârtie trebuie să se răcească după un timp, pentru a preveni supraîncălzirea. Timpul în care dispozitivul poate funcționa înainte de a fi necesar să se răcească variază între diferite mărci și modele.

A fost util (812) Citeşte mai mult

Cât de des ar trebui să-mi ung tocătorul de hârtie? Verificat

În cazul utilizării ocazionale, este suficientă ungerea tocătorului de hârtie o dată la două luni. Cu o utilizare (foarte) regulată, s-ar putea să observați că aparatul are dificultăți la mărunțire sau că hârtia se blochează ușor. Acestea sunt semne că utilajul ar trebui să fie uns cu ulei.

A fost util (438) Citeşte mai mult