Manuale pentru HSM Distrugatoare documente

Mai jos, găsiți toate modelele de HSM Distrugatoare documente pentru care avem manuale. De asemenea, consultați întrebările frecvente în partea de jos a paginii pentru sfaturi utile despre produsul dvs. Modelul pe care îl căutați nu apare în listă? Luați legătura cu noi.

Produsul dvs. s-a defectat și manualul nu oferă nicio soluție? Mergeți la Repair Café pentru servicii de reparații gratuite.

Întrebări frecvente

Echipa noastră de asistență caută informații utile despre produs și răspunde la întrebările frecvente. Dacă descoperiți o inexactitate în întrebările frecvente, vă rugăm să ne anunțați utilizând formularul de contact.

De ce opritorul meu de hârtie se oprește după o anumită perioadă? Verificat
Tocătoarele de hârtie trebuie să se răcească după un timp, pentru a preveni supraîncălzirea. Timpul în care dispozitivul poate funcționa înainte de a fi necesar să se răcească variază între diferite mărci și modele.

A fost util (686)
Cât de des ar trebui să-mi ung tocătorul de hârtie? Verificat
În cazul utilizării ocazionale, este suficientă ungerea tocătorului de hârtie o dată la două luni. Cu o utilizare (foarte) regulată, s-ar putea să observați că aparatul are dificultăți la mărunțire sau că hârtia se blochează ușor. Acestea sunt semne că utilajul ar trebui să fie uns cu ulei.

A fost util (328)