Manual Elro IB200 Interfon bebe

Aveți nevoie de un manual pentru Elro IB200 Interfon bebe? Mai jos, puteți vizualiza și descărca gratuit manualul în format PDF. De asemenea, găsiți întrebări frecvente, o evaluare a produsului și feedback de la utilizatori pentru ca dvs. să puteți utiliza în mod optim produsul dvs. Dacă manualul nu este cel pe care îl căutați, luați legătura cu noi.

Produsul dvs. s-a defectat și manualul nu oferă nicio soluție? Mergeți la Repair Café pentru servicii de reparații gratuite.

Manual

Loading…

Descărcaţi manualul în limba română (PDF, 1.89 MB)
(Protejați mediul înconjurător și imprimați acest manual numai dacă este neapărată nevoie)

Loading…

Evaluare

Spuneți-ne ce părere aveți despre Elro IB200 Interfon bebe, lăsând o evaluare a produsului. Doriți să împărtășiți experiența dvs. cu acest produs sau să adresați o întrebare? Lăsați un comentariu în partea de jos a paginii.
Sunteți mulțumit de acest produs Elro?
Da Nu
Fiți primul care evaluează acest produs
0 voturi

Întrebări frecvente

Echipa noastră de asistență caută informații utile despre produs și răspunde la întrebările frecvente. Dacă descoperiți o inexactitate în întrebările frecvente, vă rugăm să ne anunțați utilizând formularul de contact.

De ce gama monitorului meu pentru bebeluși este mai mică decât descrie broșura / manualul? Verificat
Mărcile tind să stabilească o gamă care se bazează pe utilizare fără obstacole, cum ar fi pereții sau o distanță care acoperă mai multe etaje. Dacă raza de acțiune este insuficientă, încercați să plasați monitorul pentru bebeluși astfel încât să aibă obstacole minime.

A fost util (587)
Când îmi ascult bebelușul, aud clar respirația, dar monitorul nu mă lasă să aud asta. De ce este asta? Verificat
Acest lucru se datorează sensibilității monitorului pentru bebeluși. Reglați setările pentru a fi mai sensibile și captați sunete mai silențioase.

A fost util (255)

Alăturați-vă conversației despre acest produs

Manual Elro IB200 Interfon bebe