Manual - Fellowes 8MC Microshred Distrugator documente

Aveți nevoie de un manual pentru Fellowes 8MC Microshred Distrugator documente? Mai jos, puteți vizualiza și descărca gratuit manualul în format PDF. De asemenea, găsiți întrebări frecvente, o evaluare a produsului și feedback de la utilizatori pentru ca dvs. să puteți utiliza în mod optim produsul dvs. Dacă manualul nu este cel pe care îl căutați, luați legătura cu noi.

Produsul dvs. s-a defectat și manualul nu oferă nicio soluție? Mergeți la Repair Café pentru servicii de reparații gratuite.

Manual

Loading…

pdf2htmlEX
Descărcaţi manualul în limba română (PDF, 2.64 MB)
(Protejați mediul înconjurător și imprimați acest manual numai dacă este neapărată nevoie.)

Loading…

Evaluare

Spuneți-ne ce părere aveți despre Fellowes 8MC Microshred Distrugator documente, lăsând o evaluare a produsului. Doriți să împărtășiți experiența dvs. cu acest produs sau să adresați o întrebare? Lăsați un comentariu în partea de jos a paginii.
Sunteți mulțumit de acest produs Fellowes?
Da Nu
Fiți primul care evaluează acest produs
0 voturi

Întrebări frecvente

Echipa noastră de asistență caută informații utile despre produs și răspunde la întrebările frecvente. Dacă descoperiți o inexactitate în întrebările frecvente, vă rugăm să ne anunțați utilizând formularul de contact.

De ce opritorul meu de hârtie se oprește după o anumită perioadă? Verificat
Tocătoarele de hârtie trebuie să se răcească după un timp, pentru a preveni supraîncălzirea. Timpul în care dispozitivul poate funcționa înainte de a fi necesar să se răcească variază între diferite mărci și modele.

A fost util (399)
Cât de des ar trebui să-mi ung tocătorul de hârtie? Verificat
În cazul utilizării ocazionale, este suficientă ungerea tocătorului de hârtie o dată la două luni. Cu o utilizare (foarte) regulată, s-ar putea să observați că aparatul are dificultăți la mărunțire sau că hârtia se blochează ușor. Acestea sunt semne că utilajul ar trebui să fie uns cu ulei.

A fost util (22)

Alăturați-vă conversației despre acest produs

Acest manual a fost publicat inițial de Fellowes.