Manual FERM AGM1098P Polizor unghiular

Aveți nevoie de un manual pentru FERM AGM1098P Polizor unghiular? Mai jos, puteți vizualiza și descărca gratuit manualul în format PDF. De asemenea, găsiți întrebări frecvente, o evaluare a produsului și feedback de la utilizatori pentru ca dvs. să puteți utiliza în mod optim produsul dvs. Dacă manualul nu este cel pe care îl căutați, luați legătura cu noi.

Produsul dvs. s-a defectat și manualul nu oferă nicio soluție? Mergeți la Repair Café pentru servicii de reparații gratuite.

Manual

Loading…

pdf2htmlEX
Descărcaţi manualul în limba română (PDF, 14.51 MB)
(Protejați mediul înconjurător și imprimați acest manual numai dacă este neapărată nevoie)

Loading…

Evaluare

Spuneți-ne ce părere aveți despre FERM AGM1098P Polizor unghiular, lăsând o evaluare a produsului. Doriți să împărtășiți experiența dvs. cu acest produs sau să adresați o întrebare? Lăsați un comentariu în partea de jos a paginii.
Sunteți mulțumit de acest produs FERM?
Da Nu
Fiți primul care evaluează acest produs
0 voturi

Întrebări frecvente

Echipa noastră de asistență caută informații utile despre produs și răspunde la întrebările frecvente. Dacă descoperiți o inexactitate în întrebările frecvente, vă rugăm să ne anunțați utilizând formularul de contact.

Pe ce materiale pot folosi polizorul meu unghiular. Verificat
Polizoarele unghiulare sunt cele mai potrivite pentru utilizarea pe metal sau piatră. Mașinile generează multă căldură și, prin urmare, sunt mai puțin potrivite pentru utilizarea pe lemn sau plastic.

A fost util (47)
Trebuie să port protecție auditivă atunci când folosesc un polizor unghiular? Verificat
Da ar trebui. Deși cantitatea de zgomot produsă de un polizor unghiular poate varia între mărci și modele, expunerea pe termen lung la zgomot puternic poate provoca leziuni permanente ale auzului. De aceea este o idee bună să purtați protecție auditivă.

A fost util (8)
Trebuie să port protecție pentru ochi atunci când folosesc un polizor unghiular? Verificat
Da. Particulele mici pot zbura în sus în timpul măcinării. Când acestea lovesc un ochi, pot provoca leziuni permanente ale ochilor. De aceea este întotdeauna necesar să purtați ochi de protecție.

A fost util (4)

Alăturați-vă conversației despre acest produs

Manual FERM AGM1098P Polizor unghiular