Manual Gardena RollUp M Tambur pentru furtun de grădina

Aveți nevoie de un manual pentru Gardena RollUp M Tambur pentru furtun de grădina? Mai jos, puteți vizualiza și descărca gratuit manualul în format PDF. De asemenea, găsiți întrebări frecvente, o evaluare a produsului și feedback de la utilizatori pentru ca dvs. să puteți utiliza în mod optim produsul dvs. Dacă manualul nu este cel pe care îl căutați, luați legătura cu noi.

Produsul dvs. s-a defectat și manualul nu oferă nicio soluție? Mergeți la Repair Café pentru servicii de reparații gratuite.

Manual

Loading…

Descărcaţi manualul în limba română (PDF, 3.15 MB)
(Protejați mediul înconjurător și imprimați acest manual numai dacă este neapărată nevoie)

Loading…

Evaluare

Spuneți-ne ce părere aveți despre Gardena RollUp M Tambur pentru furtun de grădina, lăsând o evaluare a produsului. Doriți să împărtășiți experiența dvs. cu acest produs sau să adresați o întrebare? Lăsați un comentariu în partea de jos a paginii.
Sunteți mulțumit de acest produs Gardena?
Da Nu
Fiți primul care evaluează acest produs
0 voturi

Întrebări frecvente

Echipa noastră de asistență caută informații utile despre produs și răspunde la întrebările frecvente. Dacă descoperiți o inexactitate în întrebările frecvente, vă rugăm să ne anunțați utilizând formularul de contact.

Produsele Gardena pot rezista la temperaturi sub 0 ° C? Verificat
Produsele Gardena din 2015 și mai noi sunt realizate cu o tehnologie care protejează împotriva daunelor cauzate de îngheț. Produsele mai vechi pot suferi daune cauzate de fluctuații extreme de temperatură. Se recomandă păstrarea tuturor produselor legate de apă într-un mediu fără îngheț.

A fost util (47)

Alăturați-vă conversației despre acest produs

Ad Ewalts 04-09-2023
Este posibil să reglați arcul care face ca t să se rostogolească

răspuns | A fost util (0)(Translated by Google)
Ad Ewalts 04-09-2023
Este posibil să reglați arcul de înfășurare. Atât mai strâns. Gr Ad

răspuns | A fost util (0)(Translated by Google)
Manual Gardena RollUp M Tambur pentru furtun de grădina