Manual Gardena RollUp S Tambur pentru furtun de grădina

Aveți nevoie de un manual pentru Gardena RollUp S Tambur pentru furtun de grădina? Mai jos, puteți vizualiza și descărca gratuit manualul în format PDF. De asemenea, găsiți întrebări frecvente, o evaluare a produsului și feedback de la utilizatori pentru ca dvs. să puteți utiliza în mod optim produsul dvs. Dacă manualul nu este cel pe care îl căutați, luați legătura cu noi.

Produsul dvs. s-a defectat și manualul nu oferă nicio soluție? Mergeți la Repair Café pentru servicii de reparații gratuite.

Manual

Loading…

Descărcaţi manualul în limba română (PDF, 3.15 MB)
(Protejați mediul înconjurător și imprimați acest manual numai dacă este neapărată nevoie)

Loading…

Evaluare

Spuneți-ne ce părere aveți despre Gardena RollUp S Tambur pentru furtun de grădina, lăsând o evaluare a produsului. Doriți să împărtășiți experiența dvs. cu acest produs sau să adresați o întrebare? Lăsați un comentariu în partea de jos a paginii.
Ești mulțumit de Gardena RollUp S Tambur pentru furtun de grădina?
Da Nu
Fiți primul care evaluează acest produs
0 voturi

Mai multe despre acest manual

Înțelegem că este plăcut să aveți un manual pe hârtie pentru Gardena RollUp S Tambur pentru furtun de grădina. Puteți oricând descărca manualul de pe site-ul nostru web și îl puteți imprima singur. Dacă doriți să aveți un manual original, vă recomandăm să contactați Gardena. S-ar putea să ofere un manual original. Căutați manualul dvs. Gardena RollUp S Tambur pentru furtun de grădina într-o altă limbă? Alegeți limba preferată pe pagina noastră de pornire și căutați numărul de model pentru a vedea dacă îl avem disponibil.

Specificații

Marcă Gardena
Model RollUp S
Categorie Tambure pentru furtun de grădină
Tip fișier PDF
Mărime fișier 3.15 MB

Toate manualele pentru Gardena Tambure pentru furtun de grădină
Mai multe manuale pentru Tambure pentru furtun de grădină

Întrebări frecvente despre Gardena RollUp S Tambur pentru furtun de grădina

Echipa noastră de asistență caută informații utile despre produs și răspunde la întrebările frecvente. Dacă descoperiți o inexactitate în întrebările frecvente, vă rugăm să ne anunțați utilizând formularul de contact.

Produsele Gardena pot rezista la temperaturi sub 0 ° C? Verificat
Produsele Gardena din 2015 și mai noi sunt realizate cu o tehnologie care protejează împotriva daunelor cauzate de îngheț. Produsele mai vechi pot suferi daune cauzate de fluctuații extreme de temperatură. Se recomandă păstrarea tuturor produselor legate de apă într-un mediu fără îngheț.

A fost util (48) Citeşte mai mult

Alăturați-vă conversației despre acest produs

Aici puteți împărtăși ce părere aveți despre Gardena RollUp S Tambur pentru furtun de grădina. Dacă aveți o întrebare, citiți mai întâi cu atenție manualul. Solicitarea unui manual se poate face folosind formularul nostru de contact.

Manual Gardena RollUp S Tambur pentru furtun de grădina