Manual Graco 2M98DIG iMonitor Interfon bebe

Aveți nevoie de un manual pentru Graco 2M98DIG iMonitor Interfon bebe? Mai jos, puteți vizualiza și descărca gratuit manualul în format PDF. De asemenea, găsiți întrebări frecvente, o evaluare a produsului și feedback de la utilizatori pentru ca dvs. să puteți utiliza în mod optim produsul dvs. Dacă manualul nu este cel pe care îl căutați, luați legătura cu noi.

Produsul dvs. s-a defectat și manualul nu oferă nicio soluție? Mergeți la Repair Café pentru servicii de reparații gratuite.

Manual

Loading…

©2008 Graco ISPM030HA 5/08
Descărcaţi manualul în limba română (PDF, 57.58 MB)
(Protejați mediul înconjurător și imprimați acest manual numai dacă este neapărată nevoie)

Loading…

Evaluare

Spuneți-ne ce părere aveți despre Graco 2M98DIG iMonitor Interfon bebe, lăsând o evaluare a produsului. Doriți să împărtășiți experiența dvs. cu acest produs sau să adresați o întrebare? Lăsați un comentariu în partea de jos a paginii.
Ești mulțumit de Graco 2M98DIG iMonitor Interfon bebe?
Da Nu
Fiți primul care evaluează acest produs
0 voturi

Mai multe despre acest manual

Înțelegem că este plăcut să aveți un manual pe hârtie pentru Graco 2M98DIG iMonitor Interfon bebe. Puteți oricând descărca manualul de pe site-ul nostru web și îl puteți imprima singur. Dacă doriți să aveți un manual original, vă recomandăm să contactați Graco. S-ar putea să ofere un manual original. Căutați manualul dvs. Graco 2M98DIG iMonitor Interfon bebe într-o altă limbă? Alegeți limba preferată pe pagina noastră de pornire și căutați numărul de model pentru a vedea dacă îl avem disponibil.

Specificații

Marcă Graco
Model 2M98DIG iMonitor
Categorie Interfoane bebelusi
Tip fișier PDF
Mărime fișier 57.58 MB

Toate manualele pentru Graco Interfoane bebelusi
Mai multe manuale pentru Interfoane bebelusi

Echipa noastră de asistență caută informații utile despre produs și răspunde la întrebările frecvente. Dacă descoperiți o inexactitate în întrebările frecvente, vă rugăm să ne anunțați utilizând formularul de contact.

De ce gama monitorului meu pentru bebeluși este mai mică decât descrie broșura / manualul? Verificat

Mărcile tind să stabilească o gamă care se bazează pe utilizare fără obstacole, cum ar fi pereții sau o distanță care acoperă mai multe etaje. Dacă raza de acțiune este insuficientă, încercați să plasați monitorul pentru bebeluși astfel încât să aibă obstacole minime.

A fost util (628) Citeşte mai mult

Când îmi ascult bebelușul, aud clar respirația, dar monitorul nu mă lasă să aud asta. De ce este asta? Verificat

Acest lucru se datorează sensibilității monitorului pentru bebeluși. Reglați setările pentru a fi mai sensibile și captați sunete mai silențioase.

A fost util (312) Citeşte mai mult

Alăturați-vă conversației despre acest produs

Aici puteți împărtăși ce părere aveți despre Graco 2M98DIG iMonitor Interfon bebe. Dacă aveți o întrebare, citiți mai întâi cu atenție manualul. Solicitarea unui manual se poate face folosind formularul nostru de contact.

Manual Graco 2M98DIG iMonitor Interfon bebe

Produse asemanatoare

Categorii relevante