Manual Hozelock 2490 Auto Reel Tambur pentru furtun de grădina

Aveți nevoie de un manual pentru Hozelock 2490 Auto Reel Tambur pentru furtun de grădina? Mai jos, puteți vizualiza și descărca gratuit manualul în format PDF. De asemenea, găsiți întrebări frecvente, o evaluare a produsului și feedback de la utilizatori pentru ca dvs. să puteți utiliza în mod optim produsul dvs. Dacă manualul nu este cel pe care îl căutați, luați legătura cu noi.

Produsul dvs. s-a defectat și manualul nu oferă nicio soluție? Mergeți la Repair Café pentru servicii de reparații gratuite.

Manual

Loading…

pdf2htmlEX
Descărcaţi manualul în limba română (PDF, 1.44 MB)
(Protejați mediul înconjurător și imprimați acest manual numai dacă este neapărată nevoie)

Loading…

Evaluare

Spuneți-ne ce părere aveți despre Hozelock 2490 Auto Reel Tambur pentru furtun de grădina, lăsând o evaluare a produsului. Doriți să împărtășiți experiența dvs. cu acest produs sau să adresați o întrebare? Lăsați un comentariu în partea de jos a paginii.
Sunteți mulțumit de acest produs Hozelock?
Da Nu
36%
64%
11 voturi

Întrebări frecvente

Echipa noastră de asistență caută informații utile despre produs și răspunde la întrebările frecvente. Dacă descoperiți o inexactitate în întrebările frecvente, vă rugăm să ne anunțați utilizând formularul de contact.

Pot lăsa mulineta furtunului de grădină afară în timpul iernii? Verificat
Nu, Hozelock vă sfătuiește să luați mulineta în interior în timpul iernii, cu excepția cazului în care este folosită efectiv. Frostul poate deteriora produsul.

A fost util (25)

Alăturați-vă conversației despre acest produs

Amo 15-07-2019
Trebuie să știu cum să re-tensionați arcurile de înfășurare automată, în timp ce înlocuiam furtunul, furtunul a alunecat și tensiunea s-a dezvăluit și acum nu știu cum să strâng tensiunea înapoi. Poți să ajuți?

răspuns | A fost util (48)(Translated by Google)
Dean Galley 13-07-2022
Cum înlocuiesc furtunul din caseta mea cu bobina automată Hozelock 2490?

răspuns | A fost util (4)(Translated by Google)
Raymond Carr 31-05-2022
Derularea furtunului este în afara secvenței. M-am despărțit cele doua jumatati ale carcasei , cand furtunul este complet extins pozitia furtunului este in stanga in timp ce suportul scripetelui este in dreapta dand un vant neuniform . Trebuie să repoziționez suportul, este șurubul care se cuplează cu filetul șurubului de plastic detașabil, dacă da, îl pot scoate și pot glisa suportul în poziția corectă și reacupla șurubul sau există altă soluție. Mulțumiri

răspuns | A fost util (2)(Translated by Google)
Manual Hozelock 2490 Auto Reel Tambur pentru furtun de grădina