Manuale pentru Biciclete eliptice

Mai jos, găsiți toate mărcile de Biciclete eliptice pentru care avem manuale. Dați clic pe marcă pentru o listă cu toate modelele. De asemenea, consultați întrebările frecvente în partea de jos a paginii pentru sfaturi utile despre produsul dvs. Marca pe care o căutați nu apare în listă? Luați legătura cu noi.

Produsul dvs. s-a defectat și manualul nu oferă nicio soluție? Mergeți la Repair Café pentru servicii de reparații gratuite.

Întrebări frecvente

Echipa noastră de asistență caută informații utile despre produs și răspunde la întrebările frecvente. Dacă descoperiți o inexactitate în întrebările frecvente, vă rugăm să ne anunțați utilizând formularul de contact.

Care este diferența dintre un antrenor transversal cu volantul din față sau din spate? Verificat

Antrenorii care au volanta în spate sunt adesea mai mici. Pe aceste antrenamente transversale puteți face, de asemenea, pași mai mici. Când volanta este în față, antrenorul transversal este în general mai mare și vă permite să faceți pași mai mari.

A fost util (242) Citeşte mai mult

Ce mușchi sunt antrenați atunci când se utilizează un antrenor transversal? Verificat

Atunci când utilizați corect un antrenor transversal, instruiți aproape toți mușchii. În timpul unui antrenament utilizați mușchii spatelui, umărului, brațului, abdominalului, fesierului și picioarelor.

A fost util (225) Citeşte mai mult

Folosirea unui antrenor transversal este stresantă pentru genunchi? Verificat

Nu. În timpul exercițiului, picioarele rămân pe pedale și faci mișcări fine. Aceasta înseamnă că nu se aplică vreo forță pe genunchi, așa cum este cazul, de exemplu, alergării.

A fost util (196) Citeşte mai mult

De câtă mișcare are nevoie un adult obișnuit? Verificat

Ca adult, este o idee bună să efectuați exerciții fizice moderat intensive pentru un total de cel puțin 2,5 ore pe săptămână. În mod ideal, aceasta este repartizată pe mai multe zile.

A fost util (38) Citeşte mai mult

Care este ritmul cardiac maxim în timpul exercițiilor fizice? Verificat

În general, puteți lua o frecvență cardiacă de 220 și vă puteți deduce vârsta. Deci, pentru o persoană în vârstă de 48 de ani, frecvența cardiacă maximă ar fi 220 minus 48, echivalând cu 172. Dacă nu sunteți sigur de starea dumneavoastră personală, asigurați-vă că vă consultați medicul.

A fost util (16) Citeşte mai mult