Manuale pentru Biciclete eliptice

Mai jos, găsiți toate mărcile de Biciclete eliptice pentru care avem manuale. Dați clic pe marcă pentru o listă cu toate modelele. De asemenea, consultați întrebările frecvente în partea de jos a paginii pentru sfaturi utile despre produsul dvs. Marca pe care o căutați nu apare în listă? Luați legătura cu noi.

Produsul dvs. s-a defectat și manualul nu oferă nicio soluție? Mergeți la Repair Café pentru servicii de reparații gratuite.

Întrebări frecvente

Echipa noastră de asistență caută informații utile despre produs și răspunde la întrebările frecvente. Dacă descoperiți o inexactitate în întrebările frecvente, vă rugăm să ne anunțați utilizând formularul de contact.

Care este diferența dintre un antrenor transversal cu volantul din față sau din spate? Verificat
Antrenorii care au volanta în spate sunt adesea mai mici. Pe aceste antrenamente transversale puteți face, de asemenea, pași mai mici. Când volanta este în față, antrenorul transversal este în general mai mare și vă permite să faceți pași mai mari.

A fost util (138)
Ce mușchi sunt antrenați atunci când se utilizează un antrenor transversal? Verificat
Atunci când utilizați corect un antrenor transversal, instruiți aproape toți mușchii. În timpul unui antrenament utilizați mușchii spatelui, umărului, brațului, abdominalului, fesierului și picioarelor.

A fost util (128)
Folosirea unui antrenor transversal este stresantă pentru genunchi? Verificat
Nu. În timpul exercițiului, picioarele rămân pe pedale și faci mișcări fine. Aceasta înseamnă că nu se aplică vreo forță pe genunchi, așa cum este cazul, de exemplu, alergării.

A fost util (103)