Manuale pentru Biciclete exercitii

Mai jos, găsiți toate mărcile de Biciclete exercitii pentru care avem manuale. Dați clic pe marcă pentru o listă cu toate modelele. De asemenea, consultați întrebările frecvente în partea de jos a paginii pentru sfaturi utile despre produsul dvs. Marca pe care o căutați nu apare în listă? Luați legătura cu noi.

Produsul dvs. s-a defectat și manualul nu oferă nicio soluție? Mergeți la Repair Café pentru servicii de reparații gratuite.

Întrebări frecvente

Echipa noastră de asistență caută informații utile despre produs și răspunde la întrebările frecvente. Dacă descoperiți o inexactitate în întrebările frecvente, vă rugăm să ne anunțați utilizând formularul de contact.

Bicicleta mea de exerciții face un sunet tic când pedalează, ce pot face în acest sens? Verificat

În majoritatea cazurilor sunetele sunt cauzate de pedale. Poate fi rezolvat luându-le și montându-le corect din nou. De asemenea, este posibil să existe un cablu slab în interiorul carcasei care vine în contact cu piesele mobile. Scoateți carcasa și conectați cablul în locația corectă sau asigurați-vă că nu intră în contact cu piesele mobile.

A fost util (1089) Citeşte mai mult

Ce mușchi sunt antrenați când folosiți o bicicletă de exerciții? Verificat

Când folosiți corect o bicicletă de antrenament, antrenați mușchii abdominali, fesieri și picioare.

A fost util (691) Citeşte mai mult

Care este ritmul cardiac maxim în timpul exercițiilor fizice? Verificat

În general, puteți lua o frecvență cardiacă de 220 și vă puteți deduce vârsta. Deci, pentru o persoană în vârstă de 48 de ani, frecvența cardiacă maximă ar fi 220 minus 48, echivalând cu 172. Dacă nu sunteți sigur de starea dumneavoastră personală, asigurați-vă că vă consultați medicul.

A fost util (25) Citeşte mai mult

De câtă mișcare are nevoie un adult obișnuit? Verificat

Ca adult, este o idee bună să efectuați exerciții fizice moderat intensive pentru un total de cel puțin 2,5 ore pe săptămână. În mod ideal, aceasta este repartizată pe mai multe zile.

A fost util (23) Citeşte mai mult