Manual BEKO MOF23110X Cuptor cu microunde

Aveți nevoie de un manual pentru BEKO MOF23110X Cuptor cu microunde? Mai jos, puteți vizualiza și descărca gratuit manualul în format PDF. De asemenea, găsiți întrebări frecvente, o evaluare a produsului și feedback de la utilizatori pentru ca dvs. să puteți utiliza în mod optim produsul dvs. Dacă manualul nu este cel pe care îl căutați, luați legătura cu noi.

Produsul dvs. s-a defectat și manualul nu oferă nicio soluție? Mergeți la Repair Café pentru servicii de reparații gratuite.

Manual

Loading…

Descărcaţi manualul în limba română (PDF, 7.66 MB)
(Protejați mediul înconjurător și imprimați acest manual numai dacă este neapărată nevoie)

Loading…

Evaluare

Spuneți-ne ce părere aveți despre BEKO MOF23110X Cuptor cu microunde, lăsând o evaluare a produsului. Doriți să împărtășiți experiența dvs. cu acest produs sau să adresați o întrebare? Lăsați un comentariu în partea de jos a paginii.
Sunteți mulțumit de acest produs BEKO?
Da Nu
Fiți primul care evaluează acest produs
0 voturi

Întrebări frecvente

Echipa noastră de asistență caută informații utile despre produs și răspunde la întrebările frecvente. Dacă descoperiți o inexactitate în întrebările frecvente, vă rugăm să ne anunțați utilizând formularul de contact.

Cuptorul meu cu microunde nu va porni când apăs butonul Start, ce pot face? Verificat
În multe cazuri ușa cuptorului cu microunde nu s-a închis corect. Deschideți și închideți ușa și încercați din nou.

A fost util (2639)
Îmi pot folosi cuptorul cu microunde când platanul nu funcționează? Verificat
Platoul rotativ asigură distribuirea uniformă a căldurii. Când nu funcționează, cuptorul cu microunde nu poate fi utilizat în mod corespunzător. Reparați-l.

A fost util (1690)
Cuptorul cu microunde este pornit, dar nu funcționează. De ce este asta? Verificat
Este posibil ca ușa să nu se închidă corect. Pentru a asigura siguranța, un cuptor cu microunde nu va funcționa până când ușa nu este complet închisă. Uneori, acest lucru poate fi fixat prin reglarea balamalei ușii.

A fost util (1009)
Placa de mică / carton din interiorul cuptorului cu microunde s-a desprins. Pot folosi în continuare cuptorul cu microunde? Verificat
Nu, absolut nu. Placa de mică / carton este ghidul de undă care distribuie microundele. Puneți-l înapoi sau obțineți un înlocuitor.

A fost util (991)
Cuptorul meu cu microunde continuă să facă zgomot, chiar și după ce a terminat. Este normal? Verificat
Da, acesta este un sunet normal. Ventilatorul răcește cuptorul cu microunde după utilizare. Durata depinde de cât timp a funcționat cuptorul cu microunde.

A fost util (840)
De ce nu pot pune metal în cuptorul cu microunde? Verificat
Metalul nu lasă microundele să treacă, ci le dă înapoi. Atunci când aceste microunde sunt respinse în același loc, acest lucru poate provoca scântei.

A fost util (593)
Pot fierbe apă în cuptorul cu microunde? Verificat
Nu, absolut nu. Apa se poate supraîncălzi. Aceasta înseamnă că apa poate atinge o temperatură de peste 100 ℃ fără a fierbe. Atunci când această apă atinge orice obiect, poate fierbe instantaneu și se poate stropi, provocând arsuri.

A fost util (592)

Loading…

Alăturați-vă conversației despre acest produs

Manual BEKO MOF23110X Cuptor cu microunde