Manual Linksys EA7500 Ruter

Ai nevoie de un manual pentru Linksys EA7500 Ruter? Mai jos puteți vizualiza și descărca manualul PDF gratuit în limba română. Acest produs are în prezent 2 întrebări frecvente, 2 comentarii și are 3 voturi cu o evaluare medie a produsului de 67/100. Dacă acesta nu este manualul dorit, vă rugăm să ne contactați.

Produsul dvs. s-a defectat și manualul nu oferă nicio soluție? Mergeți la Repair Café pentru servicii de reparații gratuite.

Manual

Loading…

Descărcaţi manualul în limba română (PDF, 44.66 MB)
(Protejați mediul înconjurător și imprimați acest manual numai dacă este neapărată nevoie)

Loading…

Evaluare

Spuneți-ne ce părere aveți despre Linksys EA7500 Ruter, lăsând o evaluare a produsului. Doriți să împărtășiți experiența dvs. cu acest produs sau să adresați o întrebare? Lăsați un comentariu în partea de jos a paginii.
Ești mulțumit de Linksys EA7500 Ruter?
Da Nu
67%
33%
3 voturi

Alăturați-vă conversației despre acest produs

Aici puteți împărtăși ce părere aveți despre Linksys EA7500 Ruter. Dacă aveți o întrebare, citiți mai întâi cu atenție manualul. Solicitarea unui manual se poate face folosind formularul nostru de contact.

Svend Thomsen 06-07-2020
Am probleme cu conectarea la un modem de fibră de la TDC. Am avut conexiune la internet dar a dispărut din nou și Linksyssmartwifi.com spune că are probleme la configurarea modemului, opriți-l și așteptați 2 minute, porniți-l și așteptați 2 minute, apoi reporniți routerul. Am făcut asta de 4-5 ori, fără succes. Apoi am pus vechiul router si merge fara probleme, in prima incercare. Este ceva ce am trecut cu vederea?

răspuns | A fost util (2) Citeşte mai mult (Tradus de Google)
Svend Thomsen 08-07-2020
Când conduceți pe Hiper, Vlan trebuie setat la selecția manuală și valoarea setată la 101. Acest lucru se face în configurarea Linksyssmartwifi a routerului. După aceea merge fantastic de bine.

A fost util (1) (Tradus de Google)

Mai multe despre acest manual

Înțelegem că este plăcut să aveți un manual pe hârtie pentru Linksys EA7500 Ruter. Puteți oricând descărca manualul de pe site-ul nostru web și îl puteți imprima singur. Dacă doriți să aveți un manual original, vă recomandăm să contactați Linksys. S-ar putea să ofere un manual original. Căutați manualul dvs. Linksys EA7500 Ruter într-o altă limbă? Alegeți limba preferată pe pagina noastră de pornire și căutați numărul de model pentru a vedea dacă îl avem disponibil.

Specificații

Marcă Linksys
Model EA7500
Categorie Rutere
Tip fișier PDF
Mărime fișier 44.66 MB

Toate manualele pentru Linksys Rutere
Mai multe manuale pentru Rutere

Întrebări frecvente despre Linksys EA7500 Ruter

Echipa noastră de asistență caută informații utile despre produs și răspunde la întrebările frecvente. Dacă descoperiți o inexactitate în întrebările frecvente, vă rugăm să ne anunțați utilizând formularul de contact.

Cum pot îmbunătăți semnalul routerului meu? Verificat

Mai întâi încercați să reglați locația și poziționarea routerului pentru a îmbunătăți semnalul. Dacă acest lucru eșuează, este adesea posibil să schimbați canalul wireless al routerului. Există șansa ca alte dispozitive fără fir să utilizeze același canal fără fir, ceea ce poate duce la scăderea puterii semnalului.

A fost util (1200) Citeşte mai mult

Care este diferența dintre un router și un modem? Verificat

Un modem facilitează conexiunea la internet prin furnizorul dvs. Un router distribuie acest semnal către diferite dispozitive din cadrul unei rețele. Majoritatea routerelor moderne au un modem încorporat.

A fost util (145) Citeşte mai mult
Manual Linksys EA7500 Ruter

Produse asemanatoare

Categorii relevante