Manuale pentru Kettler Aparate de vaslit

Mai jos, găsiți toate modelele de Kettler Aparate de vaslit pentru care avem manuale. De asemenea, consultați întrebările frecvente în partea de jos a paginii pentru sfaturi utile despre produsul dvs. Modelul pe care îl căutați nu apare în listă? Luați legătura cu noi.

Produsul dvs. s-a defectat și manualul nu oferă nicio soluție? Mergeți la Repair Café pentru servicii de reparații gratuite.

Întrebări frecvente

Echipa noastră de asistență caută informații utile despre produs și răspunde la întrebările frecvente. Dacă descoperiți o inexactitate în întrebările frecvente, vă rugăm să ne anunțați utilizând formularul de contact.

Ce mușchi sunt antrenați atunci când se utilizează o mașină de canotaj? Verificat

Când folosiți corect un aparat de vâslit, vă antrenați aproape toți mușchii. Când vă îndepărtați, utilizați mușchii picioarelor, fesierului, șoldului și miezului. Când trageți de mâner, utilizați mușchii din spate, umeri, brațe și miez.

A fost util (284) Citeşte mai mult

Care este ritmul cardiac maxim în timpul exercițiilor fizice? Verificat

În general, puteți lua o frecvență cardiacă de 220 și vă puteți deduce vârsta. Deci, pentru o persoană în vârstă de 48 de ani, frecvența cardiacă maximă ar fi 220 minus 48, echivalând cu 172. Dacă nu sunteți sigur de starea dumneavoastră personală, asigurați-vă că vă consultați medicul.

A fost util (27) Citeşte mai mult

Ce înălțime a tavanului ar trebui să existe în camera în care așez mașina de vâslit Kettler? Verificat

Asigurați-vă că încăperea în care va fi amplasat aparatul dvs. de vâsle Kettler are o înălțime a tavanului de cel puțin 180 de centimetri.

A fost util (22) Citeşte mai mult

De câtă mișcare are nevoie un adult obișnuit? Verificat

Ca adult, este o idee bună să efectuați exerciții fizice moderat intensive pentru un total de cel puțin 2,5 ore pe săptămână. În mod ideal, aceasta este repartizată pe mai multe zile.

A fost util (8) Citeşte mai mult