Manual BEKO BMOB 20231 BG Cuptor cu microunde

Aveți nevoie de un manual pentru BEKO BMOB 20231 BG Cuptor cu microunde? Mai jos, puteți vizualiza și descărca gratuit manualul în format PDF. De asemenea, găsiți întrebări frecvente, o evaluare a produsului și feedback de la utilizatori pentru ca dvs. să puteți utiliza în mod optim produsul dvs. Dacă manualul nu este cel pe care îl căutați, luați legătura cu noi.

Produsul dvs. s-a defectat și manualul nu oferă nicio soluție? Mergeți la Repair Café pentru servicii de reparații gratuite.

Manual

Loading…

www.beko.com

User Manual
MOB 20231 BG
01M-8847923200-4118-03
EN DE FR IT ES PT
NL PL CZ HR SK LT
ET BG SL  TR EL
Descărcaţi manualul în limba română (PDF, 7.14 MB)
(Protejați mediul înconjurător și imprimați acest manual numai dacă este neapărată nevoie)

Loading…

Evaluare

Spuneți-ne ce părere aveți despre BEKO BMOB 20231 BG Cuptor cu microunde, lăsând o evaluare a produsului. Doriți să împărtășiți experiența dvs. cu acest produs sau să adresați o întrebare? Lăsați un comentariu în partea de jos a paginii.
Ești mulțumit de BEKO BMOB 20231 BG Cuptor cu microunde?
Da Nu
Fiți primul care evaluează acest produs
0 voturi

Mai multe despre acest manual

Înțelegem că este plăcut să aveți un manual pe hârtie pentru BEKO BMOB 20231 BG Cuptor cu microunde. Puteți oricând descărca manualul de pe site-ul nostru web și îl puteți imprima singur. Dacă doriți să aveți un manual original, vă recomandăm să contactați BEKO. S-ar putea să ofere un manual original. Căutați manualul dvs. BEKO BMOB 20231 BG Cuptor cu microunde într-o altă limbă? Alegeți limba preferată pe pagina noastră de pornire și căutați numărul de model pentru a vedea dacă îl avem disponibil.

Specificații

Marcă BEKO
Model BMOB 20231 BG
Categorie Cuptoare cu microunde
Tip fișier PDF
Mărime fișier 7.14 MB

Toate manualele pentru BEKO Cuptoare cu microunde
Mai multe manuale pentru Cuptoare cu microunde

Echipa noastră de asistență caută informații utile despre produs și răspunde la întrebările frecvente. Dacă descoperiți o inexactitate în întrebările frecvente, vă rugăm să ne anunțați utilizând formularul de contact.

Cuptorul meu cu microunde nu va porni când apăs butonul Start, ce pot face? Verificat

În multe cazuri ușa cuptorului cu microunde nu s-a închis corect. Deschideți și închideți ușa și încercați din nou.

A fost util (3054) Citeşte mai mult

Îmi pot folosi cuptorul cu microunde când platanul nu funcționează? Verificat

Platoul rotativ asigură distribuirea uniformă a căldurii. Când nu funcționează, cuptorul cu microunde nu poate fi utilizat în mod corespunzător. Reparați-l.

A fost util (1889) Citeşte mai mult

Cuptorul cu microunde este pornit, dar nu funcționează. De ce este asta? Verificat

Este posibil ca ușa să nu se închidă corect. Pentru a asigura siguranța, un cuptor cu microunde nu va funcționa până când ușa nu este complet închisă. Uneori, acest lucru poate fi fixat prin reglarea balamalei ușii.

A fost util (1258) Citeşte mai mult

Placa de mică / carton din interiorul cuptorului cu microunde s-a desprins. Pot folosi în continuare cuptorul cu microunde? Verificat

Nu, absolut nu. Placa de mică / carton este ghidul de undă care distribuie microundele. Puneți-l înapoi sau obțineți un înlocuitor.

A fost util (1159) Citeşte mai mult

Cuptorul meu cu microunde continuă să facă zgomot, chiar și după ce a terminat. Este normal? Verificat

Da, acesta este un sunet normal. Ventilatorul răcește cuptorul cu microunde după utilizare. Durata depinde de cât timp a funcționat cuptorul cu microunde.

A fost util (976) Citeşte mai mult

Pot fierbe apă în cuptorul cu microunde? Verificat

Nu, absolut nu. Apa se poate supraîncălzi. Aceasta înseamnă că apa poate atinge o temperatură de peste 100 ℃ fără a fierbe. Atunci când această apă atinge orice obiect, poate fierbe instantaneu și se poate stropi, provocând arsuri.

A fost util (704) Citeşte mai mult

De ce nu pot pune metal în cuptorul cu microunde? Verificat

Metalul nu lasă microundele să treacă, ci le dă înapoi. Atunci când aceste microunde sunt respinse în același loc, acest lucru poate provoca scântei.

A fost util (695) Citeşte mai mult

Alăturați-vă conversației despre acest produs

Aici puteți împărtăși ce părere aveți despre BEKO BMOB 20231 BG Cuptor cu microunde. Dacă aveți o întrebare, citiți mai întâi cu atenție manualul. Solicitarea unui manual se poate face folosind formularul nostru de contact.

Manual BEKO BMOB 20231 BG Cuptor cu microunde

Produse asemanatoare

Categorii relevante