Manual Energetics C1.1 Bicicletă exercitii

Ai nevoie de un manual pentru Energetics C1.1 Bicicletă exercitii? Mai jos puteți vizualiza și descărca manualul PDF gratuit în limba română. Acest produs are în prezent 4 întrebări frecvente, 0 comentarii și are 0 voturi. Dacă acesta nu este manualul dorit, vă rugăm să ne contactați.

Produsul dvs. s-a defectat și manualul nu oferă nicio soluție? Mergeți la Repair Café pentru servicii de reparații gratuite.

Manual

Loading…

C1.1
EXERCISE BIKE
ENGLISH MANUAL
1
Descărcaţi manualul în limba română (PDF, 1.46 MB)
(Protejați mediul înconjurător și imprimați acest manual numai dacă este neapărată nevoie)

Loading…

Evaluare

Spuneți-ne ce părere aveți despre Energetics C1.1 Bicicletă exercitii, lăsând o evaluare a produsului. Doriți să împărtășiți experiența dvs. cu acest produs sau să adresați o întrebare? Lăsați un comentariu în partea de jos a paginii.
Ești mulțumit de Energetics C1.1 Bicicletă exercitii?
Da Nu
Fiți primul care evaluează acest produs
0 voturi

Alăturați-vă conversației despre acest produs

Aici puteți împărtăși ce părere aveți despre Energetics C1.1 Bicicletă exercitii. Dacă aveți o întrebare, citiți mai întâi cu atenție manualul. Solicitarea unui manual se poate face folosind formularul nostru de contact.

Mai multe despre acest manual

Înțelegem că este plăcut să aveți un manual pe hârtie pentru Energetics C1.1 Bicicletă exercitii. Puteți oricând descărca manualul de pe site-ul nostru web și îl puteți imprima singur. Dacă doriți să aveți un manual original, vă recomandăm să contactați Energetics. S-ar putea să ofere un manual original. Căutați manualul dvs. Energetics C1.1 Bicicletă exercitii într-o altă limbă? Alegeți limba preferată pe pagina noastră de pornire și căutați numărul de model pentru a vedea dacă îl avem disponibil.

Specificații

Marcă Energetics
Model C1.1
Categorie Biciclete exercitii
Tip fișier PDF
Mărime fișier 1.46 MB

Toate manualele pentru Energetics Biciclete exercitii
Mai multe manuale pentru Biciclete exercitii

Întrebări frecvente despre Energetics C1.1 Bicicletă exercitii

Echipa noastră de asistență caută informații utile despre produs și răspunde la întrebările frecvente. Dacă descoperiți o inexactitate în întrebările frecvente, vă rugăm să ne anunțați utilizând formularul de contact.

Bicicleta mea de exerciții face un sunet tic când pedalează, ce pot face în acest sens? Verificat

În majoritatea cazurilor sunetele sunt cauzate de pedale. Poate fi rezolvat luându-le și montându-le corect din nou. De asemenea, este posibil să existe un cablu slab în interiorul carcasei care vine în contact cu piesele mobile. Scoateți carcasa și conectați cablul în locația corectă sau asigurați-vă că nu intră în contact cu piesele mobile.

A fost util (1089) Citeşte mai mult

Ce mușchi sunt antrenați când folosiți o bicicletă de exerciții? Verificat

Când folosiți corect o bicicletă de antrenament, antrenați mușchii abdominali, fesieri și picioare.

A fost util (691) Citeşte mai mult

Care este ritmul cardiac maxim în timpul exercițiilor fizice? Verificat

În general, puteți lua o frecvență cardiacă de 220 și vă puteți deduce vârsta. Deci, pentru o persoană în vârstă de 48 de ani, frecvența cardiacă maximă ar fi 220 minus 48, echivalând cu 172. Dacă nu sunteți sigur de starea dumneavoastră personală, asigurați-vă că vă consultați medicul.

A fost util (25) Citeşte mai mult

De câtă mișcare are nevoie un adult obișnuit? Verificat

Ca adult, este o idee bună să efectuați exerciții fizice moderat intensive pentru un total de cel puțin 2,5 ore pe săptămână. În mod ideal, aceasta este repartizată pe mai multe zile.

A fost util (23) Citeşte mai mult
Manual Energetics C1.1 Bicicletă exercitii

Produse asemanatoare

Categorii relevante