Manual NordicTrack NTEVEX74612.0 Bicicletă exercitii

Aveți nevoie de un manual pentru NordicTrack NTEVEX74612.0 Bicicletă exercitii? Mai jos, puteți vizualiza și descărca gratuit manualul în format PDF. De asemenea, găsiți întrebări frecvente, o evaluare a produsului și feedback de la utilizatori pentru ca dvs. să puteți utiliza în mod optim produsul dvs. Dacă manualul nu este cel pe care îl căutați, luați legătura cu noi.

Produsul dvs. s-a defectat și manualul nu oferă nicio soluție? Mergeți la Repair Café pentru servicii de reparații gratuite.

Manual

Loading…

pdf2htmlEX
Descărcaţi manualul în limba română (PDF, 2.4 MB)
(Protejați mediul înconjurător și imprimați acest manual numai dacă este neapărată nevoie.)

Loading…

Evaluare

Spuneți-ne ce părere aveți despre NordicTrack NTEVEX74612.0 Bicicletă exercitii, lăsând o evaluare a produsului. Doriți să împărtășiți experiența dvs. cu acest produs sau să adresați o întrebare? Lăsați un comentariu în partea de jos a paginii.
Sunteți mulțumit de acest produs NordicTrack?
Da Nu
Fiți primul care evaluează acest produs
0 voturi

Întrebări frecvente

Echipa noastră de asistență caută informații utile despre produs și răspunde la întrebările frecvente. Dacă descoperiți o inexactitate în întrebările frecvente, vă rugăm să ne anunțați utilizând formularul de contact.

Bicicleta mea de exerciții face un sunet tic când pedalează, ce pot face în acest sens? Verificat
În majoritatea cazurilor sunetele sunt cauzate de pedale. Poate fi rezolvat luându-le și montându-le corect din nou. De asemenea, este posibil să existe un cablu slab în interiorul carcasei care vine în contact cu piesele mobile. Scoateți carcasa și conectați cablul în locația corectă sau asigurați-vă că nu intră în contact cu piesele mobile.

A fost util (719)
Ce mușchi sunt antrenați când folosiți o bicicletă de exerciții? Verificat
Când folosiți corect o bicicletă de antrenament, antrenați mușchii abdominali, fesieri și picioare.

A fost util (352)

Alăturați-vă conversației despre acest produs

Acest manual a fost publicat inițial de NordicTrack.
Manual NordicTrack NTEVEX74612.0 Bicicletă exercitii